Bébitaxi és járássegítő dallamokkal Auto Balade 2in1 Smoby piros-kék 6 hó-tól

Termék leírása

A Balade kisautó a francia Smoby gyárából került ki. A kék-piros bébitaxi és járássegítő egyben kiváló járgány kis lurkója részére. A bébitaxi együtt növekszik gyerkőcével 6 hónaos kortól 36 hónapos koráig. A legkisebbek kényelmesen utazhatnak a bébitaxiban a tolókar segítségével. A kormány fel van szerelve elektronikus kürttel, amely 3 különböző dallamot játszik. A bébitaxi ergonomikusan kialakított ülése és a kiesés gátló teljes biztonságban tartja majd a kicsit. A biztonságos ülést garantálja még a 3 pontos biztonsági öv is. A kis srác lábacskái a széles lábtartón pihenhetnek.

A bébitaxi fel van szerelve biztonsági elemekkel borulás ellen is. Az Auto Balade bébitaxi fel van szerelve teleszkópos fém tolókarral is, melyet egyszerű mozdulattal el is lehet távolítani, ugyanúgy, mint a többi kiegészítőt is. A biztonság érdekében az autó minden oldala lekerekített. 10 hónapos kortól a gyerkőc a járássegítő segítségével megtanul járni. Ekkor már a kiegészítő elemek leszerelendőek a bébitaxiról. Egy éves kortól a kicsi egyedül ülhet a bébitaxin és lábacskáival tudja magát hajtani. A minőségi kerekek biztosítják a halk suhanást. A bébitaxi ergonomikusan kialakított és stabil.

A bébitaxi kisfiús színekben lett kialakítva, kék-piros színkombinációban zöld kiegészítésekkel. A bébitaxi mosolygós arcocskával sportos matricákkal van díszítve. Az ülés alatt egy titkos tárolóhely van kialakítva a gyerkőc kincseire. Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon. Méretei: 54*41*46 cm.

Jellemzői 

  • bébitaxi és járássegítő egyben
  • mosolygós arcocska motívum
  • főleg kisfiúk részére
  • ülés alatti tárolóhely
  • 3 pontos biztonsági öv
  • elektronikus kürt
  • magasított háttámla biztonságos utazásért de járássegítőként is hasznosul
  • biztonsági elemek borulás ellen
  • gyerkőc erősíti izomzatát, megtanul járni és megtartani egyensúlyát
  • 6 hónapos kortól alkalmas
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*41*46 cm
A csomagolás méretei63*30*36 cm
Tömeg3,10 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.