Bébitaxi és járássegítő Balade Smoby rózsaszín 6 hó-tól

Termék leírása

Smoby Balade bébitaxi és járássegítő egyben gyerekeknek egy szép rózsaszín kisautó oldalsó támasszal és tolókarral. A kisautó motívuma egy vidám arcocska és nagy szemecskék, amelyek minden bizonnyal rabul ejtik gyermekét az első látásra. A kisautó hatalmas előnye hogy a gyermeke igényeivel együtt nől. A kisebb 6 hónapos baba önállóan ülhet a bébitaxiban és a szülő irányíthatja őt a tolókar segítségével a lakásban vagy a járdán. A nagyobb biztonság érdekében bekapcsolható a 3 pontos biztonsági öv is. A szülő a teleszkópos tolókar segítségével irányítja a bébitaxi irányát. Gyerkőc lábacskái a lábtartón pihennek. Gyerkőc a utazás alatt hosszú időre elszórakoztatja a gyermeket, igazi sofőrnek fogja magát érezni.

Amikor gyermeke 10 hónapos és járni tanul a kisautó járássegítő számára, akár egy támasz az első lépéseknél. Később már a kisautón ül és önállóan hajtja magát irányítja jobbra és balra, kényelmesen megkapaszkodik és könnyedén gördül a kisautóval. A bébitaxi borulásgátló fékkel is fel van szerelve. Smoby bébitaxi egy rózsaszín kisautó formában, kiváló segítség gyermekének a mozgás és motorikus képességeinek fejlesztésében. Az ülés alatt tárolóhely található játékok tárolására. Minden gyerkőc részére tökéletes, akik kedvelik a mozgást.

Elbűvölő színekben pompázik és egy valódi kisautóra hasonlít melyet aranyos matricák díszítenek zöld és sárga színekben. A gyerek kisautó minőséges és ütésálló anyagból készült mely hosszú éveken át gondoskodik gyermeke boldogságáról. Smoby Balade bébitaxi egy minőséges francia termék, amely a francia tökéletességgel és sármal készült. A gyerek kisautó méretei 63*30*36 cm.  Elsősorban kislányoknak ajánlott. Smoby elismert francia vállalat, mely hosszú éveken keresztül foglalkozik minőségi gyerekjátékok gyártásával egyedi dizájnban. Műanyag erős és ellenálló, de egyben sima a gyermek kezecskékhez. Ne is habozzon és vásárolja meg gyermekének ezt a nagyszerű bébitaxit.

Jellemzői

  • egyedi kisautó kivitelezés vidám arcocskával
  • tolokar 
  • tárolóhely az ülés alatt
  • magasitott hattamasz a magasabb biztonság érdekében, de járáshoz támaszként is tökéletes
  • 3-pontos biztonsági öv, kiesésgátló
  • ergonomikusan formázott ülés
  • biztonsági elemek felborulás ellen
  • gyerek erősiti izomzatát, járni tanul és megtartani egyensúlyát
  • megfelelő 6-tól 36 hónapos korig
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*41*46 cm
A csomagolás méretei63*30*36 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,10 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.