Bébitaxi kutyus 4 keréken Buddy BIG nagyon kényelmes ergonomikus ülőkével és támasszal 12 hó-tól

Termék leírása

Buddy kutyus bébitaxi 4 keréken a német BIG gyártó műhelyéből. A kék színű bébitaxit színes részletek csinosítják és formájával kutyára hasonlít. A játék 12 hónapos kortól ajánlott. Ergonomikus ülése órákon át biztosítja a kényelmet. Praktikus fogantyúi biztonságérzetet nyújtanak a kicsiknek. A vidám kialakítás mosolyt varázsol minden gyerkőc arcára. A bébitaxizás hozzájárul a csípő ízületek megfelelő fejlődéséhez és erősíti az alsó és felső végtagok izomzatát.

A BIG gyártó játékának teherbírása 50 kg, elülső részén található egy csatlakoztató, ahova fel lehet szerelni a BIG kiegészítőket (pl. vontatókötelet – nem képezi a csomag tartalmát). A narancssárga fogantyúk nem forgathatók, így csak egy irányban teszik lehetővé a haladást. A bébitaxi felületét UV szűrő védi, amely garantálja, hogy a játék színei évek múltán sem veszítenek élénkségükből. Az erős zöld kerekek minőségi műanyagból készültek.

A gyártásnál használt alapanyag egészségre ártalmatlan és újrahasznosítható. Az alkalmazott technológiák garantálják a termékek biztonságosságát. A bébitaxi lekerekített élei csökkentik a sérülések kialakulásának a kockázatát, alacsony alváza pedig fokozza a termék stabilitását. A kis járgány méretei 23*59*41 cm. A bébitaxit a német ellenőrző hatóság TÜV Rheinland vizsgálta a szigorú GS biztonsági szabványokkal összhangban.

A német BIG vállalat csúcsminőségű műanyag játékok gyártásával foglalkozik. A BIG márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellemzői. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de egészségre ártalmatlanok. A BIG játékok felülete UV szűrővel van kezelve, ami garantálja, hogy a játék színei évek múltán sem veszítenek élénkségükből. Eredeti dizájn, modern gyártási folyamat és minden igényt kielégítő játékok – ez a BIG márka.

Jellemzői

 • stílusos bébitaxi kutyus formában
 • a gyerekek igényeihez alakítva
 • alacsony stabil alvázzal
 • maximális terhelhetőség 50 kg
 • elülső részében vontatókötél csatlakoztatóval
 • 12 hónapos kortól
 • borulás elleni védelem
 • kültéri, beltéri használatra egyaránt
 • UV szűrővel a kifakulás ellen
 • ergonomikus ülés a csípő ízületek megfelelő fejlődéséért
 • minőségi német termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek23*59*41 cm
Termék magassága41 cm
A csomagolás méretei59*23*41 cm
Teljes hosszúság59 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,35 / 2,95 kg
Maximum terhelés50 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.