Trikó Flowered T-Shirt Ma Corolle 36 cm játékbaba részére 4 évtől

Termék leírása

Már a Ma Corolle játékbaba diktálja a divatot! Szépséges T-Shirt Flowered Ma Corolle felső játékbabára a francia Corolle műhelyéből minden babázást egy élménnyé varázsol. Egyedül nálunk szerezheti ezt a csodás nyári ruhácskát modern dizájnban. A gyönyörű trikó virágmintával 36 cm magas Ma Corolle játékbabára alkalmas. A szines rövidújjú trikó részletgazdag kidolgozásának köszönhetően valósághű benyomást kelt. Anyaga finom, minőségi és tapintásra nagyon kellemes.

Stilusos és divatos virágmintás rövidújjú trikó új élményekkel tölti fel a kislányok mindennapjait. Tökéletesen kidolgozott részletei és elsőosztályú anyaga hozzájárul a fantázia, tapintási érzékenység és kommunikációs készségek fejlődéséhez. A szerepjátékok révén segít elmerülni a felnőttek világában, ahol a gyerekek megismerhetik saját emocionális világukat és megtanulnak felelősségteljesen cselekedni. A számos Corolle kiegészítőnek köszönhetően a kislányok öltöztethetik, etethetik, álomba ringathatják vagy fürdethetik játékbabájukat. A trikó kézzel mosható maximum 40 fokon. Mosásánál folyékony mosószert használjon és hagyja szabadon száradni.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál.

Jellemzői

  • trikó Ma Corolle játékbabának
  • virágmintás rövidújjú 
  • 36 cm magas játékbabának
  • 4 éves kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletek
  • csodás francia dizájn
  • csúcsminőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek1*13*20 cm
Tömeg0,02 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.