Bölcső játékbabának 42 cm Baby Nurse Smoby 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby játékbaba bölcső Baby Nurse egy minőséges műanyag termék, 42 cm-es nagyságú babának. A játékbaba bölcső nagyon szép felhozatalú bájos világosrózsaszín és sötétrózsaszín színben pompázik virágokkal és szivecskékkel díszítve. A baba takarója minőséges anyagból készült. A bölcső szilárd és ellenálló műanyagokból készült, melyek egyben kellemes és selymes tapintásúak. Ez egy remek játék, mely kiegészítőként szolgál játékbabához. A bölcső lágy lekerekített formái már egy enyhe érintésnél ringatózni kezdenek, így gyermeke nagyon könnyen elaltatja kedvenc babáját.

Az egyszerű manipuláció érdekében bölcső mindkét felén fogantyúk találhatóak. Az anyagok tisztítására csak enyhén nedves szivacsot használjanak. A babázás fejleszti gyermeke kognitív és motorikus képességeit, valamint az önállóságot is. A kislányok anyuka szerepbe élik bele magukat. Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magán is hasznosíthatja. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is.

Az egész játék alatt, a baba tartásában, etetésében, altatás közben gyermeke a felnőtteket utánozza és megtanulja, hogyan fejezze ki mások iránti szeretetét. Minden kis hercegnő szívét elnyeri. A babázás a legkedveltebb gyerekjátékok közé tartozik. A gyerekek szívesen gondoskodnak babájukról. A Smoby egy híres francia márka, mely az egészségre ártalmatlan anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudhatnak magukévá. A játék bölcső babázáshoz tartozó kiegészítő, mely gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A bölcső méretei 29*26*52 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek26*52*29 cm
A csomagolás méretei57*10*34 cm
Tömeg1,49 kg
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.