Bӧlcső 42 cm játékbabának Baby Nurse Arany sorozat Smoby takaróval 18 hó-tól

Termék leírása

A francia Smoby gyártótól származó Baby Nurse Arany sorozat bӧlcső egy csodálatos termék a legfeljebb 42 cm játékbabák számára. A minőségi műanyag játék gyengéd világos és sӧtét rózsaszínben tündӧkӧl szürke részletekkel. Egyediségét a Baby Nurse felirat és a csillag és pillangó motívum biztosítja. A játékbaba takaró szintén minőségi anyagból készült fehér alapon színes mintázattal, mely tӧkéletes ӧsszhangban van a bӧlcsővel. Maga a bӧlcső erős és ellenálló, mégis kellemes, bársonyos tapintású műanyagból készült. A játék kiváló kiegészítője minden játékbabának. Finoman lekerekített formája révén már egy lágy mozdulattól is hintázni kezd így a gyermek a játékbabát gyengéden állomba ringathatja.

A bӧlcső mindkét oldaláról fogantyúk vannak az egyszerű áthelyezése érdekében. A termék tisztításához csak enyhén nedves kendőt használjon. A babával való játék fejleszti a gyermekek kognitív és motorikus képességeit és ӧnnálóságukat. Játék kӧzben a kislányok felӧltik az édesanya szerepét és úgy játszanak a játékbabával, akár a saját élő kisgyermekükkel. Babájukon elsajátíthatják a hordozás, etetés, altatás fortéjait, ezáltal kӧzelebb kerülnek a felnőttek világához és megtanulják kifejezni a szeretetet. A játék biztosan elnyeri minden kis hercegnő szívét. A babázás a kislányok kedvenc időtӧltése kӧzé tartozik, hiszen a gyerekek szívesen gondoskodnak saját babájukról. A játékbaba bӧlcső tӧkéletes kiegészítője a babával való játéknak. Használata 18 hónapos kortól ajánlott. Méretei 29*52*26 cm.

A Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden csӧppség figyelmét elnyerik, ezért ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára is.A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja afrancia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek29*52*26 cm
Termék magassága26 cm
A csomagolás méretei57*10*34 cm
Teljes hosszúság52 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,49 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság32-42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.