Színpad zenekar részére Autó 44 Cats Smoby számos fény és hangfunkcióval

Termék leírása

Melyik gyerkőc ne ismerné a népszerű Buffycats zenekart a 44 csacska macska rajzfilmsorozatból? A francia Smoby tervezők gondoltak a cicusok komfortos előadására, igy egy időtlen színpadot terveztek a menő zenekarnak, mellyel már 3 éves gyerkőcök is biztonságosan játszhatnak. A színpad elülső részét egy autó teszi még menőbbé, mely a kis zenészek életét számos fény és hangfunkcióval teszi még egyedibbé, hisz az oldalsó hangszórón megtudják hallgatni az egyedi csacska macska dalt. Kisfiúkat és kislányokat egyaránt lenyűgözik a fényeffektek, melyek a színpad hátsó részét is egyaránt megvilágítják, így a kedvenc jeleneteiket is a rajzfilmből fellevenítik majd a kicsik. A színpadhoz tartozik 1 cica, mégpedig Milady rózsaszín szemüvegben, aki a zenekar énekese. 

Tarka színpad lépcsőkkel kiegészítve serkentően hat a fanázia és elképzelőerő fejlődésére, hoszzú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni. Testvérek és barátok együtt intézhetik a zenekar ügyes-bajos dolgait, előkészítik a zenekar részére fellépés előtt a színpadot, gondoskodnak a hangfunkciókról és fényeffektekről. Ezt a nagyszerű játékot nagyon egyszerűen további cica figurákkal és hangszerekkel is bővítheti, melyek kínálatunkban megtalálhatóak kiváló áron. Gyermekei új figurákkal gazdagodnak, az egész zenekart összeállítják. A figurákkal és zenélő játékokkal szintén fejlődik a kicsik finom motorikája, zenei hallása és szépérzékük. 

A Smoby éveken át francia dizájnnal ellátott minőségi játékokkal látja el a piacot. A Smoby játékok alapanyaga erős és ellenálló, mégis bársonyos tapintású. A termékek élei lekerekítettek, így játék közben a gyerekek sérülésének kockázata minimális. A Smoby termékei hozzájárulnak a gyerekek fejlődéséhez, egyéniségük formálásához. Természetesen megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak és garantálják a megszokott francia minőséget és időtlen külcsín

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei35*20*17 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.