Csepegtető tálca 100% Chef Écoiffier nagy edényekre 45 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Gyermek csepegtető tálca edényekre 100% Chef egy gyönyörű és ideális kiegészítő minden játékkonyhába. Gyermek edénykészlet megfelelő minden gyerkőc számára, akik szívesen segédkeznek anyukájuknak mosogatáskor és saját edénykészletre és lecsepegtetőre van szükségük. Edénykészlet lecsepegtetővel minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely kellemes a tapintásra és hosszú ideig fogja csöppségét szolgálni. Gyermek csepegtető tálca edényekre 45 gyönyörű kiegészítőt tartalmaz, melyre minden gyerkőcnek szüksége van játékkonyhába. A kiegészítők nagyon modernek és szinte valósághű mása az eredetieknek. Francia Écoiffier vállalat garancia a minőségi gyerekjátékok gyártására.

Gyermek csepegtető tálca edényekkel megfelel a legszigorúbb európai biztonsági szabványoknak és minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik. Méretei a lecsepegtetőnek kiegészítőkkel 44*31*14 cm. Gyermek edény lecsepegtető kiegészítőkkel főleg kislányoknak ajánlott 18 hónapos kortól. Ez a játék nagyszerű módja arra, hogy gyermekét már korai szakaszban a rendre és tisztaságra tanítsa. Gyermek csepegtető tálca 100% Chef elegáns ezüst színben tündököl és gyönyörűen illik a többi kiegészítőhez. Minőségi anyagból készült, szilár és a ráhelyezett edények nem esnek le róla. Lecsepegtető edényekre téglalap alakú és válaszfalakkal van kivitelezve, melyek még valósághűbbé teszik a játékot.

Csepegtető tálca kiegészítői közé tartozik gyermek edénykészlet, mely tartalmaz 4 zöld tányért, melyek modern szögletes kivitelezésűek, 4 kis fehér tányért, 4 piros poharat, 4 zöld csészét, piros evőeszköz szettet, mely 4 villából, 4 késből és 4 kiskanálból áll. Az edénykészlet közé tartozik még 3 edény különböző nagyságban és színben, gyönyörű piros teáskanna, kis zöld cukortartó, fekete sütőpléh, zöld szett, mely kést, forgató lapátot, nagy húsos villát és merőkanalat tartalmaz. Gyermek edénykészlethez tartozik még mosogatószer is csomagolva van a dobozban. Minden egyes kiegészítő nagyszerűen illik egymáshoz. Gyermek edénykészlet csepegtető tálcával praktikus dobozban kapható. Gyermek lecsepegtető edényekre nagyszrű kiegészítő játékkonyhákba és kényelmesen a mosogató tálcára helyezhető. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek44*31*14 cm
A csomagolás méretei80*40*47 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,09 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.