Csészerakosgató Cotoons Happy Tower Smoby 5 darab kék 12 hó-tól

Termék leírása

A Smoby Cotoons csészerakosgató legkisebbek számára egy nagyszeű készségfejlesztő játék 12 hónapos kortól. A csomagban 5 csésze található, melyek nagyságrendileg vannak elrakva a legnagyobbtól a legkisebbig. Minegyik csésze hullámosan-lekerekített és az egész torony hullámos formát ad ki, mintha táncolna. Az alsó, legnagyobb csésze sötétkék Wabap béka képével, következő a világoskék Punky zebra képével, középen fehér csésze Tulip virággal, a negyedik csésze világoszöld Zoom méhecske képével és az utolsó sárga csészét Chowing bogár képe díszíti. Másik oldalán a csészék cumival, kislabdával, színpalettával, távcsővel és kotta tartó állvánnyal vannak díszítve. Minden csésze pontosan illeszkedik egymásba. A torony felállítása után a csészék nem csúsznak egymásba.

Minden csésze a külső felén lévő alján különféle képekkel és virágokkal van díszítve. Ezt a kedves kiegészítést a gyermek a homokozóban ki is használhatja, lenyomatokat készíthet, így téve különlegessé és érdekessé a homokozóban készített remekműveket. Szintén a csészéken kialakított képek tapintásával fejlődik finom motorikájuk - új alakzatokat ismernek meg kis újjaikkal. Készségfejlesztő gyerekjáték legkisebbeknek, csészerakosgató egymásra rakhatóak, így egy torony elevenedik meg a csöppség előtt. Szintén egyszerű a tárolásuk, hisz ellenekző esetben a legnagyobbtól a legkisebbik egymásba illeszkednek - nem foglal a játék nagy helyet. De nem csak homokozás közben szerez majd a kis lurkóknak vidámságot, hanem akár furdés közben is, egyik csészéből átönteni a vizet a másikba is nagy mókának számit a gyerkőcöknek.

Smoby gyerekjátékok legkisebbeknek kellemes lágy műanyagból készült, szép tiszta és élénk színekben. Csészék domborokkal és Cotoons állatkák képével vannak díszítve. Ez egy nagyszerű játék, mely minőségi, egészségre ártalmatlan, de ellenálló műanyagból készült, mely kellemes az érintésre és nagyon könnyű. A csészerakosgató 12 hónapos kortól ajánlott. Átlátszó ablakú dobozban kaphatóak. Smoby egy elismert francia vállalat, melynek játékai minőségiek és egyben egyediek. Műanyag kellemes és bársonyos a tapintásra, megfelelő apró gyermek kezecskéknek. Ez egy minőségi európai termék, mely minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik, megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek14*37*14 cm
Termék magassága37 cm
A csomagolás méretei15*14*23 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,34 kg
Notebalene v krabici s oknom
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.