Csúszda Starplast fémszerkezettel hossza 3 m zöld-narancssárga

Termék leírása

A Starplast gyerekcsúszda szilárd fém konstrukcióval rendelkezik, amely biztosítja a tökéletes stabilitást. A létra magassága 153 cm és maga a csúszófelület hossza három méter. A csúszófelület alakja egyenes, csak a vége felé enyhén hullámos, hogy tökéletesen üljön a homokozóba vagy medencébe. A gyerekcsúszda maximális teherbírása 50 kg. 

Ez a szép és hasznos játék sok-sok szórakozást nyújt majd gyermekeinek és mindamellett kertjének vagy udvarának is díszévé válik. A gyermek csúszáskor fejleszti mozgásképességeit, erősíti izmait és rengeteg energiát ad le. Ez a három méteres Starplast csúszda 300 x 122 x 153 cm méretekkel a legnagyobb otthoni csúszdák közé tartozik. A csúszda biztonságos csúszásmentes lépcsőkkel rendelkezik, melyek a stabil fémkorláthoz vannak erősítve. A nyári hónapokban a csúszda kombinálható medencével, így a kisgyerek egyenesen a vízbe csúszhat.

A csúszda egy tökéletes kerti játék, a gyerekek csúszhatnak a fűbe, homokba vagy a medencébe is. Mozgással a gyerekek erősítik csontvázrendszerüket, fejlesztik izmaikat, mozgás koordinációjukat és a pontosságukat. Az izraeli Starplast márka több mint 40 éve foglalkozik műanyag termékek fejlesztésével és sikerüket 700 termékük a StarPlay sorozatból is alátámasztja, ezen kívül konyhai és fürdőszoba kiegészítőket, irodaszereket, háztartási cikkeket, kerti kiegészítőket és még sok mást is gyártanak. A gyerekcsúszda a CE biztonsági előírások alapján készült, anyagait úgy tervezték és tesztelték, hogy a nem túl kíméletes bánásmódot a gyerekek részéről is kibírják.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Méretek300 x 122 x 153 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.