Asztronauta alvókendő Squared Loveys Astronaut Moon Mon Corolle kék szemekkel 25 cm puha plüssből 0 hó-tól

Termék leírása

Bájos alvókendő a francia Corolle gyártó műhelyéből biztonságérzettel és szeretettel tölti el a kisbabákat. A Squared Loveys Astronaut Moon Mon Doudou Corolle asztronauta dédelgetéshez puha plüssből készült és egész nap végigkíséri a csöppségeket. A csodálatos plüss alvókendő négy sarkán könnyen megragadható csomók vannak, kedves arcához minden kisbaba szívesen hozzásimul. Az alvókendő egyik sarkán tépőzárás cumitartó található, így a Corolle cimbora alvás közben is a baba mellett lehet és szükség esetén utána nyúlhat.

A színpompás Squared Loveys Astronaut Mon Doudou asztronauta dédelgetéshez hozzájárul a nyugodt alváshoz. Vele a gyerekek sokkal gyorsabban merülnek álomba és nyugodtan pihennek, hiszen tudják, hogy mindig közelükben van a plüss cimborájuk. Az alvókendő elsőosztályú anyagokból készült, ezért bátran rágcsálható, kóstolgatható. Enyhe cikluson mosógépben is mosható, fehérítő és öblítő hozzáadása nélkül. Ezzel megóvható az alvókendő színe és minősége.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • plüss alvókendő csecsemőknek
  • könnyen megragadható csomókkal
  • cumitartóval
  • 0 hónapos kortól
  • gyermekekhez igazított részletekkel
  • francia dizájn
  • elsőosztáyú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei7*12*30 cm
Teljes hosszúság25 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,07 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.