Építőjáték emeletes farm Abrick Écoiffier traktorral és állatokkal 18 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier építőjáték – emeletes farm Abrick egy szép és érdekes játék, mely kisfiúknak és kislányoknak 18 hónapos kortól egyaránt ajánlott. A gyermek építőjáték többek közt szép traktort, vidám állatkákat és különféle kiegészítőket tartalmaz, melyek elengedhetetlen részei minden gazdaságnak. Ezzel a játékkal minden gyermek hosszú órákon át fog szórakozni, mivel rengeteg lehetőséget nyújt játszáshoz, és még más játékok is hozzáadhatók, hogy a farm még élénkebb és szebb legyen. A összerakós játék érdekes és egyedi dizájnnal rendelkezik, ez egy időfeletti játék, melyet garantáltan minden csöppség megszeret. Méretei a farmnak 30*17*30 cm.

Ezek a gyerek építőkockák egy vidám játékot alkotnak, amellyel a gyerekek hosszan elszórakoznak, és sosem unják meg, de óriási jelentőséggel bírnak a kisgyerek fizikai és mentális fejlődésében is. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat és történeteket gondol ki hozzájuk, ezzel fejleszti fantáziáját, képzelőerejét, kreatív gondolkodását. Amikor a csöppség gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását is. Továbbá ilyen gyerek építőjáték segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. Ha tehát megvásárolja ezt a színes összerakós játékot kis csintalanjainak, gondoskodik arról, hogy sose unatkozzanak és emellett játékos módon fejlődjenek.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most, amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. 

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek30*17*30 cm
Termék magassága30 cm
Teljes hosszúság30 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,1 kg
Színfehér
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek