Építőjáték Abrick Gyors autók Écoiffier 7 darab + 3 ingyenesen autóbusszal 18 hó-tól

Termék leírása

Építőjáték Abrick – Gyors autók megfelelő játékok gyerekek, de főleg kisfiúk részére már 18 hónapos kortól. A csomagolásban 7 különböző jármű található,melyekhez plusz 3 kisautót kap ingyen gyermeke. Gyerkőcök a menő kisautókkal jól fognak szórakozni és igazi versenyeket indíthatnak majd egymást közt el. Ezzel a kiváló kisautó szettel testvérek és barátok egyaránt jól fognak szórakozni. Kisautók kiváló minőségű műanyagból készült élek nélkül és kombinálhatóak építőkockákkal más Abrick Écoiffier építőjátékból. Egy kisautó mérete 10*7*7 cm.

Ilyen típusú építőjátékok biztonságosak, könnyűek. Megfelelők különösen a finom motorika és összpontosítás fejlesztésére, valamint a színek felismerésére. Egyidejűleg kreatív módon fejlesztik a fantáziát és elűzik az unalmat – a kicsit hosszú órákon át elszórakoztatják, akár egyedül, akár barátaival játszik. Szintén megfelelőek óvodákba.

francia Écoiffier cég egy hosszú múltra visszatekintő társaság, amely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára. Köztudott, hogy nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat és játékai minőségére. Termékek a gyerek építőjátékok kategóriában nem az egyedüli, amit ez a sikeres cég előállít.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek10*7*7 cm
A csomagolás méretei50*40*14 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.