Erdei állatok polcon Woodland Animals Tender Leaf Toys mezei nyúl, házi nyúl, süni, róka, őzike, mókus, menyét, borz 3 drb mindegyikből

Termék leírása

Erdei állatkák a polcon Woodland Animals egy kiváló fajáték minden gyerkőc részére már 3 éves kortól, mely cuki erdei állatkákból álló készletet takar. A készlet csodaszép éke is lehet minden gyerekszobának. A bájos állatkás készletet, melyen tükröződik a hagyományos brit dizájn, a Tender Leaf Toys ügyeskezű tervezői alkották meg egyenesen Nagy-Britanniában. Az Egyesült Királyságra jellemző festett állatkák minden gyerkőc szívébe belelopják magukat. A csomagban minden állatkából 3 darabot talál csöppsége, mégpedig mezei nyúl, házi nyúl, süni, róka, őzike, mókus, menyét, borz fogja a kicsik érdeklődését felkelteni az állatvilág felé. Az egyes állatkákat a kicsik a 8 rekeszes polcon tudják kiállítani, melyet a British Woodland Animals felirat díszít. 

Az egész szett elsőosztályú faanyagból készült, miközben az előállításában hosszúéves tapasztalattal rendelkező kézművesek is részt vettek. Időtlen készlet gondosan kidolgozott részletekkel első pillantásra elnyeri a kicsik figyelmét, hosszú ideig fogja őket szórakoztatni, több generációt is kiszolgál. Egyedi dizájn magában hordozza a hagyományos brit tradiciót, lágy és egyben élénk színek otthonos közeget hoznak létre, gyermeke boldogan fog játszadozni a kedves állatkák társaságában. A Tender Leaf Toys márka fából készült állatkái serkentően hatnak a gyermek egészséges kiváncsiságának, finom motorikájának, esztétikai érzékének és koncentrációjának fejlődésére. Az állatkákkal rengeteg módon játszhatnak a kis lurkók - külön is játszhatnak velük, felhasználhatják azokat dekorációként a polcon, vagy esetleg babaházzal is párosíthatják azokat, hogy ezzel is bővítség a játéklehetőséget.

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • 24 fa állatkából álló szett polcon
  • megfelelő kiegészítő gyerekszobába
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek23*8*27 cm
Termék magassága27 cm
A csomagolás méretei23*10*26 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám25
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.