Fa alakzatok funkciókkal Visual Sensory Tray Tender Leaf Toys alátéten 4 fajta 18 hó-tól

Termék leírása

Fa alakzatok funkciókkal Visual Sensory Tray egy kiváló játék minden gyerkőc részére már 18 hónapos kortól, mely a Tender Leaf Toys márka elsőrangú tervezői kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából. A készletben található 4 darab különböző fa alakzat nagyon jó hatással lesz a gyerekek érzékeinek fejlődésére, ráadásul a kicsik átnézhetnek rajtuk és ezzel egyedi vizuális élményben részesulhetnek. Színes alakzatok a fa alátéten mindazon kisfiúk és kislányok részére ajánlott, akik imádnak új dolgokat felfedezni, játékos módon ismerkedni új alakzatokkal és színekkel. 

Vizuális funkciókkal kiegészített fa alakzatok gyártása során gondosan megmunkált faanyagot használtak, igy a gyerekek kezecskéibe top minőségű termék kerül. Lágy formatervezés és élénk színek kombinációja nyugtatóan hat a kicsikre, és egyben serkentően hat fantáziájuk és elképzelőerejük fejlődésére. Fából készült készlet valódi brit külcsíne első pillantásra elvarázsolja a kicsiket, hisz a menő játék fejlesztésén tapasztalt kézművesek is együttműködtek, akik minden egyes apróságra nagy figyelmet fordítottak. Egyes formák időtlen benyomást keltenek, mély gondolatokat rejtenek magukban, felélesztik a gyerekek esztétikai szépérzetét és feledhetetlen légkört teremtenek a mókára. A rengeteg lehetőség a játék felfedezésére hosszantartó szórakozás alapját képezi, de további generációk számára is érdekes játékként fog hatni. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa alakzatok vizuális funkciókkal
  • minőségi gyerekjáték a kicsi képességei fejlesztésére
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 18 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek14*14*4 cm
Termék magassága4 cm
A csomagolás méretei15*5*15 cm
Teljes hosszúság14 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám5
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.