Fa kiságyforgó Baby Mobile Eichhorn színes golyókkal 0 hó-tól

Termék leírása

Fa kiságyforgó a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy igazán csodás játék babaágyba legkisebbek részére már a születés pillanatától fogva. Kiságyforgó elsőosztályú bükkfából készült, melynek köszönhetően a gyerekszobába a természet kellemes hangulata árad szét. Kisbabája kellemesen fogja magát érezni a lógó színes golyók nézegetése közben, így gyorsabban megnyugszik és hamarabb szenderül álomba. Fából készült kiságyforgó hasznára válik a kicsiknek, hisz új formákkal, színekkel ismerkednek, fejlődnek kognitív képességeik. Kiságyforgó méretei 20*20 cm, részét képezi praktikus hurok is a felakasztáshoz. 

A legkisebbeknek szánt játékok fontos szerepet játszanak a gyermek fejlődésében, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségek és képességek fejlesztéséhez. Egyedi kiságyforgó természetes fa és élénk szinvilág kombinációja elősegíti a színek felismerését a legkisebb gyerekeknél. Klasszikus fajátékok egyre népszerűbbek köszönhetően az elsőosztályú faanyagnak, nagyon sokáig a család kedvencei lesznek, akár több generációt is kiszolgálnak. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így a végső termék teljesen biztonságos a legkisebbek számára is. 

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyNémet gyártmány
Méretek20*20 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.