Füzettartó A4 File Folder Wildlife Jeune Premier elasztikus luxus kivitel

Termék leírása

Csodálatos füzettartók a belga Jeune Premier vállalat műhelyéből igazán hasznos ajándék minden kisdiák részére, akik nem szeretnék, hogy füzeteik összegyűrődjenek, de mindig kéznél legyenek egyhelyen. Minőségi füzettartó keményített kartonlapból nagyon hosszú ideig fogja kisdiákját szolgálni és védeni a füzeteket a sérülésektől. A barna Wildlife Jeune Premier füzettartó borítóját vadvilág motívum disziti, melyet a végtelen gyermeki fantázia ihletett. Az elasztikus gumival ellátott füzettartó kezelése egyszerű és minden aktatáskába és hátizsákba elfér. Praktikus 35*26*1 cm méretekkel rendelkezik, ami garancia arra, hogy a füzetek nagyon jó helyen lesznek. 

A Jeune Premier füzettartók szépsége a részletekben rejlik. Állatok a vadvilágból, csodás színvilág, egyedi belga dizájn... és az új tanév nem is indulhatna stílusosabban. Lenyűgöző szines motivumok a füzettartókon serkentően hatnak a fantáziára és elképzelőerőre. Ez a stílusos füzettartó nélkülözhetetlen kiegészítő minden kisiskolás részére. Pontosan ezért a Jeune Premier dizájnőrök nagy odafigyeléssel tervezték meg ezt a nagyszerű füzettartót.

A Jeune Premier tervezők maguk is érintett szülők és tisztában vannak azzal, hogy a gyerekek sokkal szívesebben tipegnek az iskolába, ha csodás iskolai kellékkel gazdagabban mutatkozhatnak iskolatársaik előtt. Felejtse el az unalmas tucattermékeket és csak szabadon az iskolatáskába bedobált füzeteket, mostantól mindig rend lesz gyermeke hátizsákjában. A kézzel készített formatervezés már az első látásra olyan eredetiség jeleit hordozza, amelyet máshol csak nehezen talál, ezen felül ilyen csodás füzettartóval kisdiákja mindennap nagy örömmel indul majd iskolába.

Jellemzői

  • dizájnos Jeune Premier füzettartó 
  • keményitett kartonlapból
  • praktikus gumival
  • méretei 35*26*1 cm
  • kézzel rajzolt egyedi dizájn
  • Belgiumban tervezve
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyBelga gyártmány
Méretek35*26*1 cm
Termék magassága35 cm
Tömeg125 g
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.