Garázs autómosóval First Garage Little Smoby heliport lifttel és töltőállomással és 1 kisautóval 18 hó-tól

Termék leírása

Garázs autómosóval First Garage Little a francia Smoby vállalat műhelyéből egy kiváló gyerekjáték fiúknak és lányoknak már 18 hónapos kortól. Lágy pasztell színekben pompázó garázs töltőállomást és autómosót is rejt, hogy a menő járgány mindig tiszta lehessen. Garázs kétemeletes, melyek lifttel vannak összeköttetésben, de nem hiányozhat természetesen a hagyományos lehajtó-sáv sem, hogy az emeletről biztonságba a földszintre érjen a járgány. Garázs parkolóhelyekkel is bővítve lett, a földszinten szerviz rész is helyet kapott. A garázs tetőterén helikopter leszállópálya is várja a levegőből érkezőket.

Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. Ismerik ezt apáink, nagyapáink és dédapáink is. A kis srácok imádják a versenyzést, üldözést vagy mentőakciókat járműveikkel. Kisautókkal és parkolóházzal játszani nem csak szórakoztató, de hasznos is a gyerekek fejlődése szempontjából. Nagyon fontos a gyerekeket rávezetni, hogy mesterségeket játszanak. Így bizonyos értelemben felelősségérzetük alakul ki saját tetteikért, fejlődik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermekek finom motorikája és mozgásképességei, valamint logikus és térbeli gondolkodása. Méretei a garázsnak 56*29*32 cm. Garázs részét képezi 1 kék kisautó lekerekített élekkel.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek56*29*32 cm
Termék magassága32 cm
A csomagolás méretei40*13*54 cm
Teljes hosszúság56 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színfehér
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.