Golfkocsi Écoiffier kiegészítőkkel 18 hó-tól

Termék leírása

Golfkocsi gyerekeknek a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy igazán csodaszép golf szett, mely minden gyerkőc figyelmét felkelti már 18 hónapos kortól. Golftáska kerekeken nagyon szép narancssárga színkivitelezésben pompázik. A golfkészlet nagyszerű szórakozást biztosít a gyerekeknek a minőségi műanyag kiegészítőkkel, mégpedig: 2 könnyű golfütővel, 2 golflabdával és természetesen zászlóval jelölt lyukkal. Ez a kiváló golf szett nagyszerű lehetőséget kínál a kezdő golfozók számára az alapok elsajátítására. A golftáska köszönhetően a kerekeknek és a praktikus fogantyúnak nagyon könnyen mozgatható, nem fog a csöppségnek gondot okozni.

A játékszabályok egyszerűek: játék kezdete előtt a zászlót a lyukkal össze kell illeszteni, ahova a golflabdákat szükséges begurítani. Majd a gyerekek a labdákat a golfütő segítségével a lyukba próbálják gurítani. A golfjáték célja, hogy a labdát minél kevesebb lövéssel lyuttassák a golflyukba. Gyerekek teljes mértékben fogják élvezni a játékot. Ez a játék nagyon jó hatással van a finom motorikus képességek, koordináció fejlesztésére és a távolság bemérésének felbecslésére.

A hosszú múltra visszatekintő francia Écoiffier cég kiváló minőségű gyerekjátékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára. Köztudottan nagy hangsúlyt fektet az ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat. A gyermek golf kategória nem az egyetlen, melyben ez a kiváló cég sikeres. Écoiffer golfkészlet minden gyerkőcnek nagy örömet szerez.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek15*17*51 cm
Termék magassága51 cm
Tömeg0,42 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.