Varázslatos kastély Sweet Planet Smoby állatkákkal elektronikus 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby mágikus kastély cicáknak Sweet Planet egy fantasztikus játék hang és fényeffektekkel, mely főleg kislányok részére ajánlott 18 hónapos kortól. Gyermek játékház 3 mosolygós állatkával együtt kapható. Minden egyes műanyag cicus a varázslatos házikóban saját fekvőhellyel rendelkezik. Az óra 3 hangot ad ki: altató, horkoló és ébresztő hangokat. Felső részén a házikónak napocska is található, így a cicusok tudják, hogy reggel van és ébredni kellene. Lecsúszhatnak a házikó harmadik emeletéről és kint várja őket a móka és szórakozás. A fürdőszobában a cicusok mágikus tükröt találnak és zenélő zuhanyt. A konyhában finomságokat főzhetnek, a kertben hintázhatnak, a medencében fürödhetnek vagy akár bújocskázhatnak is. Kislányos játék rengeteg lehetőséget nyújt a játékra, lányok garantáltan hosszú ideig fognak a játékkal játszani. Gyönyörű rózsaszín színben tündököl, minőségi bársonyos műanyagból készült.

Játékok hang és fényeffektekkel, melyekhez ez az emeletes házikó is tartozik, fantasztikus legkisebb gyerekek részére, hisz nagy mértékben hozzájárulnak az optimális fejlődésükhez. Fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, memóriájuk, finom és erős motorikus képességeik, térlátásuk, hallásuk. Továbbá fejleszti a játék a gyerek fantáziáját, kreativitását, hisz a gyerekek reggeltől estig különféle kalandos történeteket találhatnak ki a műanyag játékról. A Smoby játékházikóban egyesül a játék és a móka együtt a szórakoztató oktatással legkisebbek részére. Gyerekek a játékházikón keresztül megismerkednek a színekkel és formákkal, hisz a házikó igazán tarka színben tündököl és garantáltan elnyeri a gyerekek figyelmét. A csomagolásban talál 3 vidám cicust kerekeken, amelyek a házikó folyosóin keresztül fel-le gurulhatnak.

Smoby elismert francia vállalat nagyszerű műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, amelyből a Smoby játékok készülnek erősek, ellenállóak, de egyben simák és bársonyosak tapintásra. A játékok élei lekerekítettek, hogy gyermekei a játék alatt biztonságban legyenek. Smoby játékok színei serkentik a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. Felkelti a kicsik figyelmét, ezért is nagyszerű ajándék legkisebbek részére. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, mely kitűnik az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek46*36*50 cm
Termék magassága50 cm
A csomagolás méretei56*10*43 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,80 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.