Cipővédő huzat Shoe-Care BIG kék bébitaxihoz méretei 21-27 12 hó-tól

Termék leírása

Cipővédő huzat gyerekeknek Shoe-Care BIG élénk kék színben minden gyerek részére tökéletes 12 hónapos kortól, akiket alig lehet lekönyörögni a bébitaxijukról. A cipővédő huzatok rugalmas és puha műanyagból készültek és köszönhetően a praktikus becsatolásának alkalmazkodik a cipő formájához 21-27 méret közt. Köszönhetően ennek az anyagnak kis csintalan gyerkőce cipői tökéletesen védve vannak. Gyerekek a bébitaxin nem nagyon figyelnek a cipőjükre, nem kímélik azokat, erősen fékelnek lábacskáikkal, gyorsulnak fel és rendesen huncutkodnak. Ilyen fajta móka hamar tönkreteszi lábbelijüket, ezért a német BIG vállalat kifejlesztette a speciális cipővédő huzatokat bébitaxikhoz.

Cipővédő huzatok Shoe-Care BIG talpa csúszásmentes, ezért is csöppségei bébitaxizás, de akár sima séta alatt is védve vannak. Minőségi műanyag nem hagy nyomot vagy csíkokat a padlóburkolaton, így szülők meg is könnyebülhetnek. A cipővédő huzat könnyen tisztítható és máris újra felhúzhatja csemetéje a cipőjére. Ezentúl nem kell aggódni szülőknek, hogy elkopnak a cipőcskék. Gyerek cipővédő huzat Shoe-Care BIG védi a cipő talpát, melyre a gyerkőc testsúlya irányul. Elég csak felhúzni a cipőkre és élvezni az önfeledt gyermek kacajt és zsivajt.

A BIG német gyártó cég minden korosztály számára alkalmas minőségi játékokat készít. Termékeit független intézmények tesztelik ezzel garantálva a játékok minőségét. A bébitaxit a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A BIG márka logója a bivaly, az erő, ellenállóképesség és a robusztusság szimbóluma – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészséget sem károsítják. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek21-27 size
A csomagolás méretei21*18*31 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,2 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.