Doprava do 24.12.
Gyártó: Educa Kategória: Fából készült Disney Termék kódja: EDU17161
3 560 Ft
2 260 Ft
Mennyiség:
Készleten
Ingyen szállítás
A kívánságok listájába Ajánlott
Termék leírása

Fa puzzle gyerekeknek közkedvelt angol mese Noddy mesemotívummal nagyszerű ajándék minden kisfiúnak 4 éves kortól. A képkirakót Noddy fiú ábrája díszíti, aki sárga taxit vezet és egy nagyfülű kutyus a barátja. A képkirakó egyes elemei nagyobb méretben lettek kivitelezve az egyszerűbb manipuláció érdekében. A képkirakó elemei minőségi fából készültek. A csomagban 2x25 darab elem található, melyből két különböző képet kap csöppsége Noddyról. A puzzle kevés elemének hála kezdő képkirakó kedvelők is játsza összeillesztik az elemeket.

Gyerek fa puzzle két különböző képet ad ki. A képkirakó megfelel a biztonsági előírásoknak, így teljesen biztonságos játékot nyújt a gyerekek részére. Az összeillesztett kép újra elemeire bontható és a dobozban tárolható. Képkirakó nagyszerű módja a relaxálásnak, hisz a részletek összeillesztése alatt csak a kép részleteire koncentrálunk. Képkirakó fejleszti az emlékezőképességet, serkenti az elképzelőerőt, fantáziát és odafigyelést a részletekre. A képkirakó 4 éves kortól ajánlott. A kép nagysága összeillesztés után 26*18 cm. Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik.

Az Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor4 éves kortól
Származási helySpain
Méretek26*18 cm
A csomagolás méretei25*17*7 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Puzzle darab2x25

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...