Sisak Avengers Mondo 52-56 fejkӧrméret kék

Termék leírása

A Mondo olasz gyártó műhelyéből származó Avengers gyerek sisak egyike a legjobb bukósisakoknak a rekreációs szinten űzӧtt játékokhoz és sportokhoz. Ezt a precíz kidolgozásának kӧszӧnheti, amely megfelel a legszigorúbb biztonsági EU szabványoknak.  A kӧnnyű és tartós sisak szellőzőnyílásokkal van ellátva az optimális légáramlás érdekében. Komfortos viselését az egyszerű rӧgzítő rendszer biztosítja. A Mondo Avengers gyerek sisak nem csak minőségi, de szép is.

A kӧzkedvelt képregényhős motívum a rossz ellen harcoló szuperhősӧkről és a csodás kivitelezés kellemessé varázsolja kӧtelező viseletét. A gyerek sisakok alapvető védelmet biztosítanak kerékpározás, korcsolyázás, síelés vagy egyéb sporttevékenységek kӧzben, ahol fennáll a fejsérülések veszélye. A biztonsági előírások betartására elsősorban a játékos és izgága gyermekeknél kell odafigyelni, hiszen a kicsik szórakozás kӧzben gyakran megfeledkeznek a biztonságról és megsérülnek. Ilyen esetekben a biztonságos játék pótolhatatlan kiegészítője a gyerek sisak, amely biztosítja a legérzékenyebb testrész – a fej védelmét. 

A fej ugyan a legérzékenyebb testrész, de ügyelni kell a kӧnyӧk és a térd védelmére is, hiszen ezek a testrészek sérülnek meg a leggyakrabban. A sérülések megelőzése érdekében szükséges a minőségi védőfelszerelés használata – ennek a kӧvetelménynek a Mondo testvédők tӧkéletesen megfelelnek. Az olasz Mondo gyártó cég gumiból, szivacsból és PVC-ből készült kiváló minőségű termékek gyártásával foglalkozik. Számtalan mese, sorozat és filmes motívumokkal díszített licenszelt termék, kӧztük a gyerek sisakok hivatalos készítője.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méreteksize M=52/56
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.