Talicska és vödör szett Szófia Hercegnő Smoby lila 6 darabos 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby talicska gyerekeknek Szófia hercegnő homokozó szettel egy nagyon szép játék szett kertbe, mely 18 hónapos kortól ajánlott kislányok részére. Játék talicska erős és ellenálló műanyagból készült, ezért is hosszú ideig fogja a kicsiket szolgálni. Kellemes lila színű, tökéletes harmóniában van a vödörrel és homokozó formákkal. A vödör szettbe tartozik gereblye, lapát, locsolókanna és formák. Játékok kellemes és bársonyos tapintású anyagból készültek, nagyon könnyűek, így szállításuk nem terheli meg a kicsiket. A vagány színkombináció minden kis csemete figyelmét felkelti és szívesen fognak játszani vele a kertben.

A locsolókanna segítségével a kicsik öntözhetik a virágokat, megtanulják, hogy a növényekkel törődni kell. Továbbá a homokozó szettel fejlődik a kicsik finom és durva motoros képességei. Ezt a nagyszerű szettet a gyerkőcök kihasználják majd kertészkedés közben, homokozóban, vagy szülőknek segédkezve a ház körüli munkálatokban. Smoby egy francia játékgyártó vállalat, mely minőségi játékok gyártásával foglalkozik és grancia az elégedettségre és megbízhatóságra. A Smoby játékok erősek és ellenállóak, másfelől finomak és bársonyosak a tapintásra.

Az összes játék éle lekerekített, hogy a kicsik teljes biztonságban játszhassanak, védve legyenek sérülések ellen. A Smoby műanyag játékok színe serkenti a kicsik elképzelőerejét és fantáziáját. Gyorsan felkelti a gyerkőcök figyelmét, ezért is tökéletes ajándék a kert szerelmeseinek. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak is. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, melyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek64*30*32 cm
A csomagolás méretei60*30*32 cm
Tömeg0,90 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.