Társasjáték Wiggle & Giggle Educa 4 évtől

Termék leírása

Gyerek társasjáték Wiggle & Giggle a spanyol Educa vállalattól egy mókás játék 4 éves kortól. Ez az izgalmas játék gyerekben feléleszti a szórakozásvágyat és egyfajta mozgékonyságot is. A játék megfelelő gyerekeknek 2-4 éves kortól, akik a kerek játékfelületen megforgathatják a piros nyilat. A piros nyíl megmutatja a gyerkőcöknek, hogy a testük melyik részére kell a habszivacs hengert felhelyezni és közben mit kell tenniük - kacsintani, nevetni, kiölteni nyelvüket, letérdelni vagy egy lábon állni nem olyan könnyű, ha az álluk alatt kell a hengert megtartaniuk. Miközben a megadott feladatot végzik, a henger nem eshet le.

A Wiggle & Giggle társasjáték tökéletes a gyerek összpontosítás és stabilitás erősítésére. Továbbá a társasjáték megfelelő a barátság elméjítésére, kapcsolatok teremtésére, hisz a játék alatt a gyerekek jól fogják magukat érezni és jókat fognak nevetni. A társasjátékhoz tartozik 12 darab különböző színű habszivacs henger, 1 játszófelület piros nyíllal, 12 kártyalap tevékenységekkel, 12 kártyalap a nyerteseknek és játékszabályzat. Társasjáték erősíti a gyerekek csapatszellemét, fejleszti fantáziájukat, elképzelőerejüket és kreativitásukat, illetve egyszerű módon rálehet szedni a játékon keresztül a gyerekeket az aktív mozgásra tele mókával.

Spanyol Educa vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, melyek nem csak szórakoztatóak, de oktató és fejlesztő hatással is bírnak. Főleg puzzle és oktató jellegű játékok gyártására specializálódott. Educa játékok megfelelnek az EU által megszabott követelményeknek, ezért teljes mértékben biztonságosak a gyerekek részére. Educa vállalat kínálatában rengeteg oktató jellegű játék és képkirakó megtalálható minden korosztály részére, melyek nem hiányozhatnak Ön készletéből sem. Az Educa játékok az egész család részére hosszantartó szórakozást biztosítanak. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei27*27*8 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.