Doprava nad 12000 ft zdarma
Gyártó: Educa Kategória: Idegennyelvű társasjátékok Termék kódja: EDU17359
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron
A kívánságok listájába Ajánlott
Termék leírása

Gyerek társasjáték Crazy Miming a spanyol Educa vállalat műhelyéből egy nagyszerű társasjáték gyerekek részére 6 éves kortól. A játék lényege a kereket megforgatni és az adott kártyalapon lévő ábrát elmutogatni. Crazy Miming társasjáték 3 erősségi fokozaton játszható, minden egyes fokozaton a gyerkőc magasabb és magasabb szinten kell, hogy mimikáját használja. Mime Classic szinten egyszerű módon mutatják be az ábrát. A Mime Challenge második szinten már több korlátozás jár a kártyalapokhoz, a harmadik szinten Mime Crazy már minél több kártyalapot kell megszemélyesíteniük.

Társasjáték Crazy Miming egy nagyszerű játék 2-4 játékos részére, mely nagyszerű szórakozást nyújt a csöppségek részére. Fő feladata a gyerekeknek a színes ábrákon lévő figurák megszemélyesítése. Ezzel a játékkal garantált a móka és szórakozás, a jókedv, hisz játék alatt barátságra tesznek szert és sok új dolgot is elsajátítanak. Az Educa társasjátékkal fejlődik a gyerekek fantáziája, elképzelőereje, kreativitása, hisz különféle gesztusokkal és arcmimikával kell, hogy szórakoztassák egymást. A kártyalapokkal való játék közben pedig a finom motorikus képességeik is fejlődnek.

Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik, mely megfelelő hatással van a gyerekek optimális fejlődésére. Kínálatában számtalan gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. A játékok megfelelnek az EU által megszabott biztonsági előírásoknak, ezért is biztonságosak a gyerekek részére.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor6 éves kortól
Származási helySpain
A csomagolás méretei37*27*6 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...