Társasjáték If you dare Mimic game Educa angol nyelven 6 évtől

Termék leírása

Gyerek társasjáték If you dare Mimic game egy szuper társasjáték gyerekek részére 6 éves kortól, mely kis csöppségeknek rengeteg mókát biztosít majd. A gyerekek feladata ebben a játékban állatok, szakmák, tárgyak és tevékenységek utánzása, melyek a kártyalapokon vannak ábrázolva. Minden forduló előtt a gyerekek megforgatják a nyilat és amire mutat, abból a kategóriából kiválasztanak egy kártyalapot ábrával. A kártyalapon lévő ábrát kell gesztusokkal és pantomimes módon a legmegfelelőbben visszaadni. A többi játékosnak a feladata pedig kitalálni, hogy játékos társuk éppen énekest, majmot vagy akár cipőt mutogat el.

Az If you dare Mimic game társasjátékhoz tartozik játszófelület kerékkel, 144 kártyalap ábrákkal és szabályzat angol nyelven. Ez a gyerek társasjáték tökéletes kapcsolatok építésére. Miközben a gyerekek pantomimeset játszanak teljes mértékben ki kell használniuk kreativitásukat és fantáziájukat, logikus gondolkodásmódjukat és mozgási képességeiket. Ez a játék negfelelő 2-4 játékos részére 6 éves kortól. Ezzel a játékkal garantált a móka és szórakozás.

Spanyol Educa vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, melyek nem csak szórakoztatóak, de oktató és fejlesztő hatással is bírnak. Educa főleg puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. Educa játékai megfelelnek a szigorú EU által megszabott előírásoknak, ezért is biztonságosak a gyerekek számára. Educa kínálatában rengeteg oktató jellegű játék és puzzle megtalálható, melyek semmiképp sem hiányozhatnak Ön készletéből sem. Az Educa játékok garantált szórakozást nyújtanak az egész család részére. Mivel ez a társasjáték angol nyelvű, a gyerekek szókincse is bővül angol nyelven.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei25*25*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.