Habszivacs puzzle Dino Lee 54 darab 60*90*1,2 cm

Termék leírása

Lee habszivacs puzzle Dínó egy gyönyörű játék gyerekek számára 3 éves kortól. Dinoszaurusz motívum a gyerekek körében nagyon közkedvelt, ezért is kiváló ajándék dínók világát megelevenítő játék minden csöppség számára. Méretei 60*90 cm, vastagsága 1,4 cm, tehát kényelmes és puha játszószőnyeget képez gyerkőcök feneke alá. A gyermek puzzle 54 darabból tevődik össze, nagyobb méretűek, hogy a gyerekek könnyen tudjanak az elemekkel manipulalni és fejlődjön közbe motorikus képességük és manuális készségük.

Kirakós gyerekeknek nagy méreteinek köszönhetően játszószőnyeget képez, mely szép kiegészítője lehet a gyerekszobának kislányok és kisfiúk számára egyaránt. Gyerekek megismerkednek az alakzatokkal, színekkel. Puzzle praktikus cipzáras táskában kapható, így a gyerekszobában már rend fog uralkodni, nem lesznek a kirakós darabjai szétdobálva. Puzzle-val való játék nem csak a fizikai fejlődésre van jó hatással, de a szellemi fejldésre is egyaránt. Gyerekek az elemek összeillesztésével fejlesztik mozgási képességeiket és finom motorikus készségüket, amikor keresik, hogy melyik elem hogyan passzol össze.

Továbbá ezzel a puzzle-val gyerekek megismerik a dínók világát és fejlődik logikus gondolkodásmódjuk és térlátásuk. Lee legkisebbek részére gyárt minőségi termékeket ésszerű áron. A játékok minőségi, egészségre ártalmatlan alapanyagból készülnek. Habszivacs puzzle nagyszerű ajándék minden olyan gyerkőc számára, akik kíváncsiak, kedvelik a puha és színes játékokat, amelyek rengeteg lehetőséget kínálnak a játékra. Gyermek habszivacs puzzle könnyen tisztítható és tárolható, sima a bababőrhöz, rugalmas és tartós.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyTaiwan
Méretek60*90*1,2 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteNon-toxic. Formamide free.
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.