Hajszárító Hairstyling set Les Rendies Corolle játékbabának 14 kiegészítővel, elektronikus 3 évtől

Termék leírása

Hajszárító Hairstyling set Les Trendies játékbaba részére a francia Corolle vállalat műhelyéből a tökéletes frizura alapja. Ezentúl a játékbaba úgy fog kinézni, mintha éppen a fodrásztól lépett volna ki. Egyedüli webáruházként a babázást magasabb szintre emeljük ezzel a nagyszerű kiegészítővel a Corolle vállalat műhelyéből. Ez a nagyszerű valósághű hajszárító nagyon gyorsan és egyszerűen szárítja meg a játékbaba hajacskáját köszönhetően a kiegészítőknek, melyek a csomag részét képezik. A 14-részes készletbe a rózsaszín-fekete hajszárítón kívül tartozik 2 rószaszín hajcsat, 2 nagyobb és 3 kisebb hajcsipesz, 3 kis hajgumi, fésü, hajkefe és természetesen tükör. Hajszárító Corolle játékbaba részére valósághű hangot ad ki, tökéletesen passzol a gyerekek kezecskéibe is már 3 éves kortól. A hajszárító 2 AAA/LR03 elemre működik, melyek a csomag részét képezik. 

Ez az egydi hajszárító Corolle játékbaba részére a babázást igazi élménnyé varázsolja. A Hairstyling set Les Trendies hajszárítóval és kiegészítőkkel ezentúl a Corolle játékbaba frizurája tökéletesen fog állni. Tökéletesen kidolgozott részletei és az elsőosztályú alapanyag minden babázást érdekesebbé varázsol, ami serkentően hat a fantázia, kommunikációs képességek, tapintási érzékek fejlesztésében is. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • hajszárító Corolle játékbabának
  • 14-részes készlet
  • 3 éves kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei6*23*32 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Tömeg0,25 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 included
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.