Hamburger szett 100% Chef Écoiffier tálcán 18 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier hamburgerek tálcán 100% Chef egy gyönyörű játék gyerekeknek 18 hónapos kortól. Csomagolásba tartozik 2 darab műanyag hamburger, 2 csomag sültkrumpli és 2 üdítő szívószállal, továbbá 1 kecsap és tálca. Az egész hamburger menü piros színben tündököl, teljesen valósághű benyomást kelt. Ilyen szettnek egy gyerkőc sem tud majd ellenállni, aki szereti a hamburgert és szeretne szeretteikről gondoskodni úgy, hogy finomságokkal lepi meg őket. Játék hamburgerek tálcán minőségi és ellenálló anyagból készültek, egészségre ártalmatlan festékekkel a gyerkőcök maximális biztonsága érdekében.

Gyermek hamburgerek tálcán nagyon szórakoztatóak és felkeltik a gyerkőcök figyelmét, de más, még fontosabb jelentőségük is van. Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Továbbá a játék menü készlettel fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek. Ez egy ideális ajándék minden gyermek számára, akik szívesen próbálnak ki új dolgokat és szeretnének gondoskodni szeretteikről.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. Nagy figyelmet szentel a környezetvédelemre, ezért is tiszteletbeli tagja az Eco Emballage és Der Grüne Punkt programnak. Újrahasznosítható anyagok, egészségre veszélytelen színek felhasználásával biztonságos időtöltést nyújt csemetéink számára

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek20*20*7 cm
Tömeg0,26 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.