Házikó Fun Farm Starplast kerítéssel és tetővel az egyik oldalán 24 hó-tól

Termék leírása

A Starplast Fun Farm gyerek házikó kerítéssel egy csodálatosan szép házikó gyerekeknek 2 éves kortól. A gyerek házikó falait a kertecskéjükről gondoskodó kis kertészek gyӧnyӧrű dekorációi ékesítik. A gyerek házikó hátsó ablaka nyitható ablaktáblákkal van felszerelve. Az ajtaján postaláda található és mellette egy kutya ajtó helyezkedik el. A házikó egyik oldalát gyӧnyӧrű sárga deszka kerítés van, melyet tető fed és ezzel egy kis teraszt alakít. Ez a tér ideális a barátokkal való piknikhez vagy játékhoz. A házikóban való játék fejleszti a kicsik kommunikációs készségeit, általa kӧzelebb kerülnek a felnőttek világához.

Az ӧsztӧnző kӧrnyezet szerepet játszik a szókincs bővítésében is. A gyerek házikó, ellentétben a fa házikókkal, sok színben tündӧkӧl ezzel serkentve a gyerekek fantáziáját, kreativitását. A vidám Fun Farm házikó kerítéssel, 118*146 cm alaprajzával és 127 cm magasságával elegendő teret biztosít tӧbb gyermek játékához is. Ellenálló és tartós műanyagból készült, mely éveken keresztül újként szolgálja kis tulajdonosát és biztosítják a gyerek házikó stabilitását és biztonságosságát. A sárga, zӧld és piros színkombináció tӧkéletesen beleillik a kertjének vagy udvarának szerkezetébe.

gyerek házikóban tӧbb gyermek is kényelmesen elfér, ezért ideális testvéreknek vagy olyan gyerkőcӧknek, akik szívesen tӧltik a kertben az idejüket a barátaikkal együtt. A gyerek házikó nagyon egyszerűen ӧssze- és szétszerelhető, ezért nagyon helytakarékos. A gyerek házikó minden csӧppség arcára mosolyt csal.Starplast gyerekház nem csak a gyermekeiknél, de azok barátainál is sikert arat. A termékben egy csodaszép udvari vagy kerti kiegészítő rejlik. A Starplast egy előkelő izraeli műanyag gyerekjátékokat gyártó cég.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Méretek118*146*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei130*109*14 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.