Házikó konyhácskával Pretty Blue Smoby kékes-szürke 3 ablakkal 2 árnyékolóval és 2 elhúzható zsalugáterrel UV védelemmel és 17 kiegészítővel 2 évtől

Termék leírása

Pretty Blue házikó konyhácskával a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán egyedi kerti kuckó, mely megfelelő kisfiúk és kislányok részére 2 éves kortól. Tágas házikó 3 ablaknyílása 2 árnyékolóval és két elhúzható zsalugáterrel lett kialakítva, a külső konyhácska 17 kiegészítővel domináns részét képezi a házikónak, mely minden kis kuktát első pillantásra főzésre csábít. Kellemes napfényből és friss levegőből sosem lesz hiányuk a gyerkőcöknek kis otthonukban. Időtlen és csodálatosan szép kék, zöld, szürke és fehér színkombinációban pompázik, UV védelemmel lett kezelve fakulás ellen. A házikó valósághű benyomást kelt, minden udvar és kert ékévé válik. 

A házikó teljesen valósághű külcsínét a speciálisan kivitelezett falaknak is köszönheti, melyek tapintásra érdekes élményt nyújtanak, mintha valódi építőanyagból lettek volna felépítve. A zöld falakat egyedi domborművek díszítik, mint a virágtartók cuki állatkákkal. A bejárat felett a Smoby logó látható két pillangó társaságában. Gyerkőcök a kék felezett ajtón jutnak be a házikóba, a bejáratot két kis ablaknyílás teszi még érdekesebbé, melyen a gyerkőcök kitudnak kukucskálni. A kék zsalugáter biztosítja a kicsik kényelmét a forró nyári napokon, hisz ha túlságosan süt a napocska, akkor behúzhatják azt és máris kellemes hüssben pihenhetnek, ha felszeretnék melegíteni kis otthonukat, akkor kihúzhatják a zsalugátert, és a napocska sugarai felmelegítik a házikó belterét. Az árnyékolókon keresztül felfrissül a házikó légköre, és nem utolsó sorban félárnyékot is biztosítanak a kis lakóknak. A tetőszerkezet elegáns szürke színben pompázik és valódi cseréptetős épület hangulatát hozza vissza. 

A konyhácska munkafelületéről természetesen nem hiányozhat a mosogatótálca csappal, mely arra ösztönzi a gyerekeket, hogy főzés és evés után a koszos edényeket szépen elmossák. A tűzhely nagyszerű lehetőséget kínál a virsi elkészítésére a hozzá tartozó fazékban, miközben az elforgatható tűzhelykapcsoló gombbal a főzőlap hőerősségét tudja a csöppség majd szabályozni. Viszont a tűzhely nem csupán főzésre alkalmas, de a virsliket grillezni is lehet rajta. A konyhácska oldalsó része praktikus kis akasztókkal lett kiegészítve, melyekre a konyhai eszközöket tudják a kicsik felakasztani. A konyha hátsó részét képező dekoratív rácsozott fal a főzöcskélés közben védelmet és kellemes félárnyékot biztosít a kis séfszakácsoknak a forró nyári napokon. Konyharészhez 17 darab kiegészítő tartozik, mégpedig tányérok, evőeszközök, kiskés, villa, főzőkanál, fazék fedővel, poharak és virslik.

A házikó minőségi dupla falrendszerből áll és elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak, így a házikó előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, mint a stabilitás és ellenállóság. A kis kunyhóra jellemző a tartósság az időjárási viszonyokkal szemben. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület sima és bársonyos a tapintásra. Méretei ennek az időtlen gyerek házikónak 145*110*127 cm, magassága 127 cm és teljes hossza 145 cm. Ez a pompás kisház beltéren is használható, tehát a gyerekszoba éke is lehet, összeillesztése és szétszedése egyszerű.

A Smoby Pretty Blue házikó egyedi francia külcsíne és funkcionalitása serkentően hat a gyerekek elképzelőerejének és fantáziájának fejlődésére. Köszönhetően a konyhácskának a kicsik magukra ölthetnek szerepeket, így kerülve közelebb a felnőttek világához. A szerepjátékok közben feléled bennük a felelősségtudat is. Házikó tágas beltere több gyerkőc szórakozásának ad majd otthont. Kis kuckóban való móka fejlesztően hat a kommunikációs és nyelvi készségek fejlődésére, játék közben egyaránt bővül a gyerekek szókincse. Ilyen menő házikó ösztőnzően hat a gyerekekre, hogy szabadidejüket a friss levegőn töltsék kinn a szabadban.

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Mindegyik Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Smoby játék a legjobb választás, mellyel gyermekét megajándékozhatja.

Jellemzői:

 • magasan minőségi műanyag házikó
 • konyhácska is tartozik hozzá 17 kiegészítővel
 • 3 ablak, 2 árnyékoló és 2 behúzható zsalugáter
 • tartós dupla falrendszer
 • a tetőszerkezet valódi tetőcserepeket imitálja
 • rangos francia dizájnőrök tervei szerint készült
 • erős és tartós
 • ellenáll az időjárás viszontagságaival szemben
 • minőségi francia termék
 • lekerekített élek, bársonyos felület
 • megfelelő fiúknak és lányoknak egyaránt 2 évtől
 • tágas beltér több gyerkőc közös szórakozására
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek145*110*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei100*24*115 cm
Teljes hosszúság145 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg14.12 kg / 16,62 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.