Hordozható textil mózeskosár Mon Premier Poupon Bébé Corolle 30 cm játékbabának 18 hó-tól

Termék leírása

Csodálatos mózeskosár  Mon Premier Poupon Bébé a francia Corolle vállalat műhelyéből édes álmokat visz minden játékbaba életébe akár a gyerekszobán kívül is. Mózeskosár minőségi elsőosztályú textilből csodálatos francia dizájnban tetszeleg és 30 cm nagyságú Corolle játékbabák részére lett tervezve. Ez a kiváló kiegészítő a játékbabákról való gondoskodáshoz már 18 hónapos kortól ajánlott, akik szívesen törődnek kis kedvencükkel nap, mint nap. Mózeskosár cuki nyomattal a legapróbb részletekig kidolgozott, első pillantásra akár azt is hihetjük, hogy valódi mózeskosárról van szó kisbabának. Mostantól az alvó játékbabát kényelmesen utaztathatja kislánya. 

Mon Premier Poupon Bébé mózeskosár kellemes alapanyagból két praktikus fogantyúval rendelkezik, így csemetéje bárhova magával viheti. Rózsaszín takaró, mely megvédi a játékbabát és egyben paplanként is szolgál tépőzárral rögzíthető a kosárra. A játékbaba behelyezése a kosárba illetve kivétele nem fog gondot okozni a kis dadusnak. A Corolle mózeskosár nagyon szép kiegészítője lesz a gyerekszobának is, serkentően hat a fantáziára és kommunikációs készségek fejlődésére. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon jól elősegíti a kicsik fejlődését, felelősségre tesznek szert, megismerkednek saját érzelmeikkel. A Corolle vállalat kínálata telis-tele van csodálatos kiegészítőkkel babázáshoz, így a kis anyukák etethetik, itathatják babájukat, csodaszép ruhácskákba öltöztethetik, fürdethetik és kényelmes ágyikókba altathatják, elegendő csupán a legszimpatikusabb kiegészítőt kiválasztani. A mózeskosarat max 40°C  vízben ajánljuk mosni folyó szappannal.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak

Jellemzői

  • mózeskosár Corolle játékbabának
  • minőségi textilanyagból
  • 30 cm hosszú játékbaba részére
  • 18 hó kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek12*33*17 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság30 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.