Szett Iskolapad Activity Smoby kétoldalú táblával és 8 kiegészítővel kék és rózsaszín

Termék leírása

Gyerkőcei imádnak alkotni és szebbnél-szebb rajzokkal megajándékozni Önt? Szett Activity Smoby iskolapad akkor a legjobb ajándék lesz számukra, hisz már 3 éves kortól ajánlott a gyerkőcöknek. Az iskolapadok kislánynak és kisfiúnak egyaránt örömet szereznek, hisz az egyik rózsaszín a másik kék színben pompázik. Az ár 2 darab iskolapad vásárlására érvényes. Az iskolapad szett főleg testvéreknek szerez örömet. A rajzasztalkák minőségi műanyagból készültek és könnyed, de stabil szerkezettel rendelkeznek.

Mindenkét rajzasztalkához 8 kiegészítő tartozik. A kétoldalú tábla (lehet választani, hogy a klasszikus krétával rajzolható felén, vagy a filctollal rajzolható felületen szeretne csemetéje alkotni) praktikus tárolóhellyel lett kialakítva, ahova az éppen nem használatos krétákat és filctollakat tudja szépen gyermeke elrakni. A iskolapad felső részén is egy kisebb tárolórész lett kialakítva az éppen használatos rajzeszközök tárolására. Az iskolapad alsó részén lévő lábtámasz a gyerek kényelmét szolgálja.

Az iskolapad nagyszerű lehetőség, hogy gyermekei magukra öltsék kis tanárok és diákok szerepét, felkészülve az időszakra, amikor ténylegesen iskolába indulnak. A lábtámasz és az ülőrész megfelelő távolsága a gyermek helyes testartását támogatja. Az iskolapad teljes magassága 54 cm. A Smoby termékek erős és tartós műanyagból készülnek, melyek egyaránt simák a gyermek kezecskékhez. Minden Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekei mindig biztonságban legyenek a játékokkal. A gyártási folyamat a Smoby vállalatnál szigorúan ellenőrzött és a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.

Jellemzői

  • minőségi és stabil műanyag szerkezet
  • színválasztási lehetőség 
  • 8 kiegészítő
  • praktikus tárolóhely
  • kétoldalú rajztábla
  • az ár 2 iskolapadot takar
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek55*58*54 cm
Termék magassága54 cm
A csomagolás méretei68*21*58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,7 kg
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.