Járássegítő babakocsival Minnie játékbabának Smoby 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby Minnie gyerek járássegítő és babakocsi játékbabának, nagyszerű segédeszköz és játék egyben 12 hónapos kortól. A fogórész magassága 47 cm. A gyerkőc játék babakocsiként használja a játékbabájának, de a stabil és szilárd babakocsira biztonságosan rá is támaszkodhat, így járássegítőként is hasznosul. Ezzel a módszerrel a gyermekek erősítik a lábacskáikat és még játszanak is. A gyerek járássegítő és babakocsi Minnie praktikus fékkel van ellátva az első kerekeken, mely megakadályozza, hogy a babakocsi felboruljon. Az első kerekek ha ürességet éreznek a babakocsi alatt, akkor automatikusan lefékeznek és nem engedik a kisgyereket tovább haladni ( például a lépcsők előtt). A babakocsi és járássegítő 42 cm magas játékbabának alkalmas.

A biztonság garantálva van a szélesen elhelyezett kerekeknek hála, mely biztosítja a babakocsi baleset mentes haladását. A mesés Minnie motívumú babakocsi játékbabának ovális formában van kialakítva. A lekerekített élek egyediséget sugároznak és nem utolsó sorban teljesen biztonságos a gyerkőcöknek. A gyerek babakocsi bájos rózsaszín és élénk zöld színnel kombinálva lett megalkotva Minnie és masni díszítéssel. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudhatnak magukévá.

Ez a termék minőségi és magasan ellenálló műanyagból lett elkészítve. Egyszerre kellemes és bársonyos a tapintásraA Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzelmekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. A babakocsi méretei 51*43*47 cm. Ez egy nagyszerű játék és egyben segédeszköz is a kicsik első lépéseihez.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek51*43*47 cm
A csomagolás méretei44*15*55 cm
Tömeg2,31 kg
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.