Játék babakocsi Baby Nurse Peppa Pig Smoby (53,5 cm tolókar) 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby játék babakocsi játékbabának Baby Nurse Peppa Pig ellenálló és szilárd babakocsi játékbabáknak és ideális kislányok részére 18 hónapos kortól. Bájos fehér-rózsaszín színkombinációban lett kialakítva. A játékbaba ülőkéje fehér színű szivecskés és Peppa malac motívummal díszítve, szükség esetén a huzat eltávolítható és mosható. Peppa malac egy bájos röfögős teremtés, mely a mindennapos csetlő-botló dolgaival gyerkőcöket szórakoztat az egész világon már éveken keresztül. Kisgyerekek figyelmét felkelti a mese színes világa, hogy együtt a malacka barátaival fedezhetik fel a világot, nem egy kislány vágyódik a kismalac motívummal díszített babakocsira.

A műanyag, amiből a Baby Nurse Peppa Pig babakocsi ki lett alakítva, minőségi és bársonyos a tapintásra. Minden kislány szeret játékbabával játszani, amelyről úgy gondoskodik, mint ha a sajátja lenne. Ez a babakocsi valódi babakocsi valósághű másolata, így a kislányok elvihetik a játékbabájukat sétálni és közben úgy érezhetik magukat, mint ha az édesanyjuk lennének. A játékbabával való játék nem csak egyszerű szórakozás, hanem ezzel fejlődika kicsik kommunikációs és nyelvi képességeik és megtanítja a kislányoknak a felelőségteljes törődést a játékbabájukról is. 

A Baby Nurse Peppa Pig babakocsi tolókar magassága 53,5 cm. Méretei 46*38*54 cm. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Játék babakocsiba 42 cm magas játékbaba fér el, nagyon könnyű, így a legkisebb hercegnők is könnyedén sétálhatnak vele az utcán felnőteset játszván. A gyerekek már korai fázisban a felnőttek világát utánozva reális képet kapnak a világról, ezért nagyon fontos, hogy minél több motivációt nyújtsunk a számukra a hasonló játékokra és a Baby Nurse Peppa Pig babakocsi ideális eszköz erre.

Jellemzői

  • gyönyörű mesés játék babakocsi 
  • ellenálló kerekekkel
  • 18 hónapos kortól kislányoknak
  • a tolókar magassága 53,5 cm
  • Peppa Pig malac motívum
  • 42 cm magas játékbabának
  • a huzat mosható
  • minőségi francia termék 
  • egyedi valós dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek46*38*54 cm
Termék magassága54 cm
Tolókar magassága53,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.