Kisautók Vroom Planet Smoby munkagépek - vontatóautó, mentőautó, betonkeverő, dömper, tűzoltóautó és civil kisautó hossz 7 cm 12 hó-tól

Termék leírása

Európai minőségű játék munkagép Vroom Planet gyerekeknek a Smoby márkától. A munkagép gyerekeknek minőségi és egészségre nem káros műanyagból készült, dizájnja szép egy mosolygós arcocskával és a legkisebbeknek való. Alakja biztonságos gömbölyded, tehát a kisgyerekek nem sérülhetnek meg, és nem karcolják meg a bútorokat. A  játék kisautót hat különböző modellben és színváltozatban szállítjuk – vontatóautó, mentőautó, betonkeverő autó, dömper, tűzoltóautó és civil kisautó. Az ár egy darabra vonatkozik.

A kisfiús játék munkagép sokféleképpen használható - nagyszerűen lehet szórakozni versenypályán, autópályás szőnyegen, játék garázsban vagy padlón, szőnyegen, csakis a kicsi fantáziájától függően. Játszás ilyen játékkal fejleszti a gyerek fantáziát, képzelőerőt és finom motorikát. Az autócska kb. 7 cm hosszú. Gyerekeknek 12 hónapos kortól ajánlott. A francia Smoby gyártó a világ vezető játékgyártói közé tartozik és nem csak a játék autók gyerekeknek kategóriában.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretekcca 7 cm
A csomagolás méretei15*37*18 cm
Tömeg0,07 kg
Színszínpompás
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.