Szerelőműhely Repcsik Fire&Rescue Bricolo Smoby mechanikus fúrógéppel, Dusty kisrepülővel és 80 kiegészítővel

Termék leírása

Smoby szerelőműhely Repcsik Fire&Rescue Bricolo ideális játék kis szerelőnek.  Az egész barkácsasztal kiegészítőkkel együtt kiváló minőségű műanyagokból készült, melyek ellenállók, de ugyanakkor érintésre bársonyosan kellemesek. Szép narancssárga és szürke színkombinációban pompázik, a munkafelület pedig fekete. Színkivitele kék elemekkel kiegészített, melyek felélénkítik az egész műhelyt. A munkapad négy lábon áll és ezeket egy polc köti össze. Ez stabilitást és szilárdságot garantál az asztalkának. A munkalapot egy függőleges panel is kiegészíti, ahová különböző fajta szerszámok vannak felakasztva.

A panel felső részén négy tárolódoboz található, melyekbe alkatrészek, pl. csavarok rakhatók. Ilyen dobozok vannak a munkafelület mindét oldalán is, tehát a kis mesternek minden kézügyében lesz. Jobb kéz felől a kis ezermester egy mechanikus fúrót találhat, amely egyszerűen gombnyomással működik. Jó szolgálatot tesz majd elsősorban a Disney mesékből ismert Dusty kisrepülő összeszerelésénél, aki a gyerekek körében nagy népszerűségnek örvend. Szétszerelhető 12 részre, majd újból összerakható szerszámok segítségével, melyek részei ennek a komplexen felszerelt műhelynek. Játék közben a kisrepülő satuba is befogható. Minden tartozék kialakítása ergonomikus megoldású, hogy a kicsi könnyedén tudjon velük játszani. A munkafelület telis-tele van lyukakkal, ahová becsavarozhatók csavarok.

Kipróbálhatja ezermesteri tudását a kicsi.  A kiegészítők közül nem hiányzik franciakulcs, fűrész, csavarhúzó, kombinált fogó, sok-sok csavar és más szükséges dolog, amire minden igazi ezermesternek szüksége van – összesen 80 darab. Csodaszép dizájnban készült, komplexen felszerelt gyerekjáték a Repcsik Fire&Rescue Bricolo munkapad a francia Smoby társaságtól, aki garancia a legkiválóbb európai minőségre. Elsősorban kisfiúknak ajánlott 3 éves kortól. A műhely magassága 103 cm, 60 cm széles és hossza 34 cm. A munkaasztalnál barátaival is játszhat a kicsi, így fejleszti társadalmi viselkedését. Lehetnek pilóták, vagy szerelők és kitalálhatnak érdekes dolgokat. Mindemellett sok szórakozásban lesz részük, fejlesztik motorikus képességeiket, kézügyességüket és megtanulnak szerszámokkal dolgozni.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek60*34*103 cm
Termék magassága103 cm
A csomagolás méretei59*14*87 cm
Tömeg4,47 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.