Rongybaba csecsemőknek Fleur K Tendresse Kaloo 32 cm virágos ruhácskában puha textilanyagból ajándékcsomagolásban 0 ó-tól

Termék leírása

Fleur K Tendresse játékbaba egy csodálatos bébijáték virágos ruházatban aranyos sapkával. A Kaloo gyártó a játébabát praktikus ajándékcsomagolásban forgalmazza. A 32 cm magas Tendresse játékbaba finom és bőrbarát textilanyagból készült. A játék tisztítása nagyon egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében nem ajánlott a fehérítők és lágyítók használata.

Jellemzői

  • puha játékbaba finom textilanyagból
  • ajándékcsomagolás
  • születéstől alkalmas
  • kellemes színárnyalatok
  • időtlen dizájn
  • magassága 32 cm
  • mosása 30°C ajánlott
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági követelményeknek
  • egyedi francia dizájn

csecsemőknek szánt játékbaba címkével van ellátva, amelyre a gyermeke, vagy a játékbaba neve jegyezhető fel. A babázás serkenti az apróságok képzelőerejét és kreativitását. A csöppségek szívesen babusgatják a kedvenc babájukat, később „beszélgetnek“ vele fejlesztve így nyelvi készségeit. A Kaloo termékek tesztelésen esnek át és megfelelnek a legszigorúbb szabványoknak, ezért nem kell aggódni akkor sem, ha a baba elkezdi a felülettel való ismerkedés céljával a játékot kóstólgatni vagy rágcsálni. A Kaloo baba bébijátékot a kellemes színárnyalatok, finom felület és csodás dizájn jellemzi. A Tendresse kollekció a Kaloo gyártó újdonsága, melyet a szeretetet és gyengédséget nyújtó puha, finom és babusgatni való játékbabák képviselik.

A Kaloo francia gyártó cég minőségi játékaival a legkisebb gyermekek már születésük óta játszhatnak. Egyedi dizájnuk és eredeti kivitelezésük nem csak a gyerekek, de a szülők tetszését is elnyeri. A játékok gyártási folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játék megfelel a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. Kaloo gyerekjátékokban tükröződik a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek32 cm
Termék magassága32 cm
A csomagolás méretei20*36 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.