Játékbaba Minikiss Smoby cumival és hanggal 27 cm lila 12 hó-tól

Termék leírása

Játékbaba MiniKiss Smoby egy csodálatos játékbaba attraktív dizájnban lila színű rúgdalózóba öltöztetve. Kedves játékbaba megfelelő kislányoknak már 12 hónapos kortól. Amint csöppsége a baba szájába teszi a cumit, aranyos cumizós hangot ad ki, ha kiveszi a szájából, akkor pedig aranyosan felkacag. Ha kislánya szeretetre vágyik, elég csak a játékbaba hasát megnyomnia és máris puszikkal halmozza el őt a kedvenc játékbabája. Bájos arcocska kedves kék szemekkel és finom teste hangeffekttel teszi ezt a játékbabát a kislányok kedvencévé. A játékbaba magassága 27 cm. Játékbaba lila cumival erős és puha teste tökéletes a dédelgetésre, babusgatásra, kislánya teljes erejével szeretgetheti őt. Kis dadusa megtanul gondoskodni játékbabájáról, ringatni őt, ölelgetni. A játékbabához 3x AG13/LR44 1,5V elemek is tartoznak.

Babázás egy nagyon szép időtöltés, mely már évtizedek óta nagyon közkedvelt a kislányok körében. A móká mellett egyben nagyon jó hatással van a gyermek fejlődésére is. Gyerekek szívesen gondoskodnak kedvenc játékbabájukról, mintha az sajátjuk lenne, fürdetik, etetik, altatják, öltöztetik, így közelebb kerülnek a felnőttek világához és hamarabb rájönnek, hogy mit jelent a gondoskodás másokról. Játéknak köszönhetően fejlődik finom motorikus képességük, játékbabával való beszélgetés közben szintén fejlődnek kommunikációs és nyelvi készségeik. Különféle történeteket és szituációkat alakítanak ki maguknak, így fejlődik fantáziájuk, elképzelőerejük, kreativitásuk, rengeteg lehetőség vár a kisasszonyokra a csodaszép Smoby játékbabával.

Smoby egy neves francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok tartósak, éleik finoman lekerekítettek, melyek nagyon fontosak a játék során. Játékbaba a MiniKiss kollekcióból kellemesen puha és bársonyos felülete megfelelő a finom gyermek kezecskéknek, akik játékbabájukat ölelgethetik és dédelgethetik. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága27 cm
A csomagolás méretei20*9*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,4 kg
NoteBattery: 3 x AG13/LR44 1,5V
Színlila
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.