Játékkonyha elektronikus Cherry Smoby hanggal, sült élelmiszerekkel, kávéfőzővel és 25 kiegészítővel zöld-szürke

Termék leírása

Közös főzöcskézés a legkisebbekkel? Elektronikus játékkonyha gyerekeknek Cherry Smoby stílusos zöld-szürke kivitelezésben kis szakácsa minden kívánságát kielégíti. Ez a játékkonyha 3 éves kortól ajánlott a gyerekeknek, ezen felül stílusos és funkcionális kiegészítője lesz minden gyerekszobának. A Cherry Smoby játékkonyhához eredeti konyhai hangokkal és funkciókkal összesen 25 kiegészítő tartozik, mint például konyhai evőeszközök és edények, kávékapszulák, poharak, tésztafélék, sütemények és más mágikus élelmiszer.

A főzés gyerekjáték

Játékkonyhák a Smoby vállalat műhelyéből szépek, dizájnosak és funkcionálisak. A játékkonyha gazdag felszereltségének köszönhetően gyermeke hosszú ideig leköti figyelmét új receptek kitalálásával, recepttára bővítésével, miközben gyorsan és egyszerűen elsajátítja a konyhai készülékek és tartozékok használatát. Az ügyes hűtő nyitható ajtóval megőrzi azon élelmiszerek frisseségét, melyeknek hűvős helyen van a helyük. A sütő biztonságosan megtanítja a kicsiknek, hogyan is készül az étel a sütőben. Praktikus faliórán kis szakácsa figyelemmel követheti az ételek elkészítésének időtartamát is. A serpenyőn az ízletes hal vagy pirítós is hamar elkészül. 

Nem hiányozhat kis séfszakácsa konyhájából a lábas fedővel sem, melyben az ízletes tésztafélét készíthetik el. A fazék ráhelyezésével a tűzhelyre és megfelelő gomb megnyomása után valósághű hangot ad ki. A Cherry Smoby játékkonyha hasznos kiegészítője a mosogató tálca, ahol a piszkos edények várnak az elmosásukra, illetve a beépített espresso kávéfőző kapszulákkal, hogy a kis gazdasszony ízletes kávéval várja a vendégeit. Nagy öröm lesz a gyerkőcök számára a mágikus élelmiszerekkel játszani, melyek oldalai színben eltérőek, hogy a kis szakácsok tisztában legyenek vele, melyik oldal a sült és melyik oldalt szükséges még elkészíteniük. A játékkonyha hátsó részén nagyon szépen illusztrálva van, hogy egyes elemeknek hol a helyük, így a gyerekekben is hamarabb mélyül el a rendszeretet. Elektronikus játékkonyha gyerekeknek Cherry Smoby valódi konyhai hangokkal szórakoztatja a kicsiket, mégpedig egyes gombok megnyomásával, melyek szintén a konyhabútoron kaptak helyet. 

Eredeti és egyedi

Francia sárm, elegancia és csodaszép zöld-szürke színkivitelezés kisfiús és kislányos gyerekszoba ékei lehetnek egyaránt. Elektronikus játékkonyha Cherry Smoby azon gyerekek számára a legjobb választás, akik nem csak megfigyelnek, de mindent szeretnek maguk kipróbálni. Többfunkciós játékkonyhával unatkozni garantáltan nem fognak. Ezen felül játékkonyhával való játszadozás közben fejlődik finom motorikájuk, kommunikációs képességeik és optimálisan serkentik szellemi képességeiket is. Hozzon létre olyan feltételeket a gyermekeinek, amelyek biztosítják nemcsak a szórakozást, hanem a különböző készségek elsajátítását is. A francia Smoby vállalat nem csupán a minőségre figyel oda, de a gyermekei biztonságára és termékei funkcionalitására is egyaránt.

Az elektronikus Cherry Smoby játékkonyha stabil konstrukcióval rendelkezik, a munkafelület magassága a talajtól 49 cm és teljes magassága a játékkonyhának 93 cm. Teljes méretei a konyhácskának 68*34*97 cm. Ennek köszönhetően a szülő könnyen meghatározhatja, hogy a munkafelület magassága megfelel-e a kis szakácsnak. A játékkonyha könnyen megközelíthető minden oldalról, minden eszköz rajta könnyen kezelhető, az egyes motívumok segítik a kölyköket abban, hogy felismerjék és megkülönböztessék a fontos konyhai elemeket. A Cherry Smoby játékkonyhához elemek is tartoznak, melyeket a szülők a megfelelő helyre helyezve bebiztosítják kis csöppségeik szórakozását.

Smobyról

A játékkonyha a Smoby vállalat tervező műhelyéből származik. Egy igazán egyedi játékkonyháról van szó csúcsminőségben kivitelezve, melynek nehezen találná a vetélytársát. A francia tervezők büszkék az elsőosztályú formatervezésre, a vonalak és kiegészítők valósidejű tervezésére, valamint a játékok teljes funkcionalitására. A Smoby játékkonyha minden éle lágyan lekerekített a gyerekek biztonságára odafigyelve, hogy a szülők gondtalanul tudjak kis csemetéiket a csodaszép játékkonyhával játszani hagyni a feledhetetlen funkciók és kiegészítők közepedte.

Jellemzői

  • minőségi és biztonságos játékkonyha
  • rengeteg tartozék
  • mágikus élelmiszerek
  • beépített elektronikus modul
  • az elemek a csomag részét képezik
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek68*34*97 cm
Termék magassága97 cm
Munkafelület magassága49 cm
A csomagolás méretei50*20*66 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,3 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 included
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.