Játékkonyha Deli Burger Chicos piros 26 kiegészítővel

Termék leírása

Játékkonyha Deli Burger Chicos már 3 éves kortól rengeteg örömteli élményt visz a kicsik életébe az ízletes hamburgerek, sültkrumpli és egyéb sült finomságok elkészítése során. Piros színű egyedi konyhácskából nem hiányozhat a grill elforgatható gombokkal, pult a finomságok elkészítéséhez, polc a hozzávalókkal és fogasok a konyhai eszközök felakasztásához. Kis árusok a vendégek számára a konyha felső részén számokkal jelezték az aktuális menüt, melyet stílusos Deli Burger logó is díszít.

Konyha részét képezi 26 darab gazdag kiegészítő, melyek közt megtalálható box elvitelre csomagoláshoz, tálca, pohár szívószállal, konyhai eszközök, virsli, csibecomb, sültkrumpli, kecsöp, mustár, gyümölcslé és további hozzávalók a hamburger elkészítéséhez. Valósághű ételek és konyhai kiegészítők a játszadozást még élménydúsabbá varázsolják, szívesen bújnak a gyerkőcök a szakács szerepébe. 

Gyerkőcök a játszadozás közben megtanulják a konyhai eszközök helyes használatát, elkészíteni az ételt a rendelés alapján. Közelebb kerülnek a felnőttek világához, feléled felelősségtudatuk, fejlődik fantáziájuk és elképzelőerejük. Továbbá fejlődik finom motorikájuk és logikus gondolkodásmódjuk, könnyebben szocializálódnak és fejlesztik kommunikációs képességeiket. Konyha fiúkat és lányokat egyaránt nagyon hosszú időre leköti, könnyed súlyának köszönhetően egyszerűen áthelyezhető, méretei  50*32*40 cm. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Méretek50*32*40 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.