Játékkonyha pizzával Pizzeria Écoiffier körbejárható állítható székkel és 33 kiegészítővel 18 hónapos kortól

Termék leírása

Játékkonyha pizzériával a francia Écoiffier gyártótól gyerekeknek 18 hónapos kortól. A konyhácska elülső részében praktikus mosogatótálca, tűzhely, alatta nyitható ajtajú sütő található, amely ideális a ropogós pizza sütéséhez. A tároló- és rakodórészek rengeteg helyet kínálnak a konyhai eszközök elrendezéséhez. A konyha felső részében kiadó ablak talált helyet, ezen keresztül a kis szakács kiadja az ebédet. A fizető terminálnak köszönhetően a vendég kártyával is fizethet.

A többfunkciós játékkonyha oldalszárnyai áthelyezhetőek a konyhácska hátsó Pizzéria feliratos részébe, ahol étkező asztal alakítanak, akár egy valódi étteremben. A vendég háttámla nélküli széken ülve átfuthatja a finomságok képeit. A gyerekeknek együttesen 33 kiegészítő áll rendelkezésükre, többek között pizza, olaj, evőeszköztartó, kések, villák, poharak, konyhai eszközök, só és borstartó, fazekak és 6 részből álló hamburger.

A barna szín árnyalataiban tündöklő konyhácska meghitt hangulatot teremt. Első látásra lenyűgöző hatást kelt és a szerepjátékok által hozzájárul a gyerekek sokoldalú fejlődéséhez. A játékkonyha méretei 64*26*54 cm, teljes magassága 64 cm. A játék minőségi műanyagból készült, magas stabilitással rendelkezik és éveken át kitart. Alacsony, 2,8 kg súlyának köszönhetően egyszerűen áthelyezhető és nagyon helytakarékos.

Az Écoiffier francia gyártó minőségi játékai megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a legkisebb gyerekek számára is alkalmasak. Az Écoiffier jelentősen eltér a Kínából eredő játékoktól, hiszen nem csak a minőségre, de a biztonságra és a környezetvédelemre is odafigyel. Termékei újrahasznosítható anyagokból készülnek és gyártásuknál égészségre ártalmatlan festékek használatosak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek64*26*54 cm / 20*20*20 cm
Termék magassága54 cm
Teljes hosszúság64 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,8 kg
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.