Játékkonyha Mása és a medve Smoby kofferben sült ételekkel és 17 kiegészítővel

Termék leírása

Mása és a medve edények és további segédeszközök csodás készlete ez a gyerekek konyhájába. Minden segédeszköz egy stílusos élénk rózsaszín színű kofferbe van becsomagolva. Így elsősorban kislányok számára ideális úgy 3 éves kortól. A kofferen fogantyú van, így egyszerűen szállítható. A kislányok utazhatnak a kofferrel, vagy éppen piknikezhetnek is a természetben, ha kedvük tartja. A kofferben található konyha 17 darabból áll, méghozzá 2 tányér, 2 evőeszköz készlet (villa, kés, kanál), 2 csésze, 2 pohár, 2 darab sült étel, 2 serpenyő, vágódeszka és alátét, melynek az egyik felén elektromos főzőlap utánzat kapott helyet.  

Ez a kislányos koffer edényekkel mesebeli hangulatú. A Mása és a medve ma már talán a leghíresebb mese kisgyerekeknek. A főszereplő egy aranyos pajkos kislány Mása, aki sok-sok huncutságot talál ki, imádja az édességet és rengeteget kérdez, mert mindent tudni szeretne. Az erdőben találkozik egy nyugdíjas cirkuszi medvével Misával, aki csak pihenésre és csendre vágyik. Mása társaságában ez viszont lehetetlen. Végül azonban a kis Mása és Misa összebarátkoznak és rengeteg kalandot élnek át együtt. A kis konyhácska Mása és a medve mesemotívumát imádni fogja minden kislány. Minden egyes gyerekszoba, kirándulás vagy piknik díszévé válik. Kompakt méreteinek köszönhetően nem foglal sok helyet.

A kis szakácsnők képzelőereje és kreativitása fejlődik játszás közben. Sokat megtanulhatnak arról, hogyan kell helyesen megteríteni, vagy hogyan készülnek egyes ételek. Azokkal a tárgyakkal játszanak, melyeket a felnőttek is naponta használnak, így a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához. A kislányoknak a konyha nagyszerű eszköz a fantázia és a motorikus képességek fejlesztéséhez. A Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat. A Smoby játékok anyaga erős, de egyben bársonyos tapintású műanyag. A Smoby játékok biztonságosak, nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby konyha garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a vidám színeket, melyek a gyerekek fantáziáját serkentik. Ez egy tökéletes játék a kis szakácsnőknek.

Jellemzői

  • játékkonyha kofferbe csomagolva
  • Mása és a medve mesedizájn
  • főleg kislányoknak 3 éves kortól
  • 17 kiegészítő, mely nem hiányozhat egyetlen konyhából sem
  • minőségi francia termék
  • tartós műanyagból készült
  • a gyerekek fantáziáját és kreativitását serkenti
  • ideális kinti piknikezéshez vagy otthoni játékhoz
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek26*11*24 cm
A csomagolás méretei26*11*24 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.