Játékkonyha Mása és a medve Smoby nyitható munkafelülettel, kávéfőzővel és 22 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Játékkonyha csodálatos Mása és a medve mesemotívummal egy modern konyhácska oldalra tolható munkafelülettel, mely minden kislány szívét első pillantásra elrabolja már 18 hónapos kortól. Bájos rózsaszín-narancs színkombináció minden gyerekszoba hangulatát felpezsdíti, otthonosabbá varázsolja. Az ügyeskezű kis szakácsnők 22 kiegészítővel gazdagodnak, melyek közé tartoznak poharak, tányérok, csészék, étkészlet, merőkanál, sótartó, fazék és palacsintasütő. Köszönhetően a kapszulákkal teli beépített kávéfőzőnek a kis szakácsnő vendégeit friss kávéval is meg tudja kínálni. A főzést megkönnyíti a nyitható ajtajú sütő, kerámia főzőlap, mosogatótálca, az idő elteltét pedig a páraelszívóra helyezett órán tudja csemetéje szemmel tartani.

A konyha oldalsó polcai kiváló lehetőséget kínálnak a nélkülözhetetlen konyhai kiegészítők tárolására. A konyha oldalsó szárnyai valóban érdekes megoldást kínálnak, mivel oldalra tolva egy evőeszköz tartó és az apróságok tárolásához szolgáló rakodótér tárul elénk. Meseszép konyhácska élénk színkombinációban és vidám ábrákkal van díszítve a népszerű Mása és a medve meséből. Tökéletes konyhácska feléleszti gyermekében a kis séfszakácsot, de több gyerkőc, testvérek, barátok is szívesen fognak együtt főzöcskélni a praktikus játékkonyhában. Játék nagyon jó hatással van a finom motorika, kommunikációs készség, szókincs fejlődésére. Játék közben feléled a kicsikben a felelősségtudat, fejlődik kreativitásuk, fantáziájuk és elképzelőerejük. 

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki a legjobb minőségű műanyag játékokat produkálja. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima, bársonyos tapintású műanyag. Minden játéknak lekerekített az éle, így a gyerekek a gondtalan, vidám játék során biztonságban vannak, nem fenyegeti őket sebesülés. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik, magukra vonják minden baba figyelmét, így ez a legjobb választás ajándéknak. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Jellemzői

  • tündöklő kislányos színvilág
  • Mása és a medve mesedizájn
  • beépített kávéfőző kapszulákkal
  • sütő
  • 18 hónapos kortól ajánlott
  • 22 kiegészítő, mely nem hiányozhat egyetlen konyhából sem
  • minőségi francia termék
  • tartós műanyagból készült, amely bársonyosan finom
  • lekerekített élekkel
  • a gyerekek fantáziáját és kreativitását serkenti
  • ideális a kis szakácsoknak és szakácsnőknek
  • munkafelület magassága 42 cm
  • teljes magassága 85 cm
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek66*35*85 cm
Termék magassága85 cm
Munkafelület magassága42 cm
A csomagolás méretei49*15*64 cm
Ülőfelület magassága41 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,20 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.