Készségfejlesztő konyhácska legkisebbeknek Ptitoo Smoby kockákkal és hangot kiadó órával 18 hó-tól

Termék leírása

Készségfejlesztő konyhácska Ptitoo a francia Smoby vállalat műhelyéből egy időtlen gyerekjáték kiváncsi és örökmozgó gyerkőcök részére már 18 hónapos kortól. Időtlen konyhácska lágy kék kivitelezésben vidám állatmotívumokkal díszítve kisfiúk és kislányok szívét egyaránt elnyeri, felkelti az érdeklődésüket környezetük iránt. Kis séfszakácsokra gazdag 25 darabos készlet vár, melyek közt megtalálhatóak poharak, tányérok, csészék, kanalak, villák, kések, palacsintasütő, fazék fedéllel, sótartó cric-crac hanggal, konyhai hajpánt, kávékapszulák és 4 darab készségfejlesztő kocka a kicsik többrétű fejlesztése érdekében. 

A konyhában a fekete kávé készítését egy beépített kapszulás kávéfőző segíti, a sütés-főzéshez egy sütő és tűzhely áll rendelkezésre, a főzési időt a páraelszívón található órával mérheti a kis kukta, mely mechanikus cric-crac hangot ad ki 4 állatka társaságában. A konyha mindkét oldalán lévő polcokra a gyerekek elrendezhetik a szükséges eszközöket. A munkafelület nyitható szárnyai további rakotóteret tárnak fel, mely ideális az evőeszközök tárolásához. A mesés konyhácska nyuszi, bika, bari és kiskacsa motívummal díszítve nagyszerű választás gyerekszobába. A játékkonyha több gyerkőc játékát is lehetővé teszi ezzel segítve az egymás közötti kapcsolatok erősítését.

A készségfejlesztő kockák nagyon jó hatással lesznek a finom motorika fejlődésére, kicsik megismerkednek az egyes alakzatokkal és színekkel. A kockák beillesztése a megfelelő nyílásba feléleszti a gyerkőcök magabiztosságát, fejlesztően hat logikus gondolkodásmódjukra és térlátásukra. A többi színes kiegészítő hasznára lesz kis szakácsának a finomságok elkészítésében és szerettei megvendégelésében. Játék közben fejlődik gyermeke nyelvi és kommunikációs készsége, nő felelősségtudata. Vidám színek serkentően hatnak a fantázia, alkotóképesség, kretivitás fejlődésére. Méretei a konyhácskának 66*35*85 cm, munkafelület magassága 41 cm. A konyhácska a legminőségibb műanyagból készült, bársonyos élményt nyújt tapintásra. 

A francia Smoby gyártó minőségi és ellenálló gyerekjátékokat gyárt. A játékok műanyaga tapintásra nagyon kellemes, színei ösztönzik a gyerekek fantáziáját és képzelőerejét. A Smoby játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos játékot. A termékek gyártása szigorú ellenőrzés alatt áll, így a végtermék megfelel a legmagasabb biztonsági elvárásoknak. A Smoby a francia minoség és egyedi dizájn megtestesítője.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek66*35*85 cm
Termék magassága85 cm
Munkafelület magassága41 cm
A csomagolás méretei49*15*64 cm
Vödör magasságECO2524 ku kuchynkám
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,20 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.