Játékkonyha Tefal Studio Smoby elektronikus mágikus tésztával, szódával, kávéfőzővel és 27 kiegészítővel piros-szürke

Termék leírása

Egyedi játékkonyhát keres? Elektronikus játékkonyha Tefal Studio Smoby számos kiegészítővel és szórakoztató funkcióval lett megalkotva. Nagyon szép piros-szürke színkombinációban pompázik, minden gyerek részére megfelelő játék 3 éves kortól. Játékkonyha külcsíne leveszi a kicsiket a lábukról és minden gyerekszoba éke lesz. Az elegáns francia dizájnba Ön is beleszeret. A játékkonyhához 27 kiegészítő tartozik, mégpedig élelmiszerek másolatai, sült élelmiszerek, mágikus fazék tésztával, lábas, evőeszközök, konyhai eszközök, poharak és csészék. Nagy előnye a játékkonyhának a körbejárhatósága, így több gyerkőc közös játékát is lehetővé teszi. Játékkonyha fogantyúi, gombok és konyhai eszközök az apró gyermek kezecskékhez lettek kialakítva.

Tele meglepetéssel

Elektronikus játékkonyha gyerekeknek a Smoby vállalattól számos olyan kiegészítőt tartalmaz és funkcióval van felszerelve, melyeket a gyerkőcök örömmel fognak felfedezni. Az elektronikus tűzhely elektronikus modulnak köszönhetően valódi konyhai hangokkal a főzést és sütést imitálja gyermekei szórakoztatására. Fazék mágikus bugyogással a tűzhelyre helyezve valósághű Blop Blop Blop hangot ad ki úgyszintén a serpenyő is, melyben csemetéje halat süthet ki, valósághű Pschiii hanggal imitálja a sercegést. Gyermekét lenyűgözi a mágikus tészta is, mely varázslatosan megnöveli főzés közben a tömegét. Sütő szintén központi része lesz a kis szakács életének, hisz ott készülnek csak az igazi finomságok. A hűtő nyitható ajtóval a sütő mellett kapott helyet, ahova a kis séfszakácsok a romlandó élelmiszert tudják elrakni. A mosogatógép minden rendszerető gyermeknek örömet szerez és a főzés után szódával vagy kólával jutalmazhatják magukat. Erre szolgál a szagelszívó alatt elhelyezett szódakészítő. Ha vendégség érkezik a kis házigazdák finom kávéval is megkínálhatják vendégeiket, az eszpresszó kávéfőző cserélhető kapszulákkal szintén az állványon kapott helyet. Játékkonyha nem szűkölködik tárolóhelyben sem, minden kiegészítőnek meg van a saját heye.

Gyermek fejlődéséért

A konyhácska megfelel a gyermekek minden elvárásainak. Francia tervezők úgy alkodták meg a konyhát, hogy az fejlessze a gyerekek finom motorikus, kommunikációs és értelmi képességeit. A játékkonyha nagyon jó lehetőség a türelemre és koncentrációra való neveléshez, illetve a gyereket arra sarkallni, hogy megosztja barátaival a játékait. A játékkonyhát szép matricák is díszítik, melyek valósághű kivitelezésük a játék élvezetét többszörösére emelik minden gyermek számára.

Praktikus megoldás

Az elektronikus játékkonyha stabil konstrukcióval rendelkezik, teljes méretei a játékkonyhának 49*47*100 cm. Teljes magassága a konyhácskának 100 cm, a munkafelület magassága a talajtól 51 cm. Ennek köszönhetően a szülő könnyen meghatározhatja, hogy a munkafelület magassága megfelel-e a kis szakácsnak. A játékkonyha könnyen megközelíthető minden oldalról. Az elektronikus modul 1*CR2032 elemre működik, mely a csomag részét képezi.

Smoby gyártó dizájnőrök műhelyéből származó játékkonyha egyediségének köszönhetően egyike a legmagasabb szintű konyhácskáknak, melynek párját keresve se találná. A francia tervezők nagy figyelmet szenteltek külcsínének, valósághű kivitelezésének és teljes funkcionalitásának. A fokozott biztonságérdekében a Smoby konyhácska élei lekerekítettek, ezért a szülőknek nem kell aggódniuk gyermekük biztonsága miatt. Smoby vállalat hosszúéves tapasztalattal rendelkezik csúcsminőségű gyerekjátékok gyártásában a legmodernabb dizájnban kivitelezve. A Smoby termékek megfelelnek a szigorú európai követelményeknek.

Jellemzői

  • attraktív francia dizájn
  • fazék mágikus tésztával
  • valósághű hangok, mint főzés és sütés közben
  • megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól
  • beépített elektronikus modul
  • 27 kiegészítővel
  • a munkafelület magassága 51 cm
  • elem a csomag részét képezi
  • megbízható francia Smoby gyártó
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*47*100 cm
Termék magassága100 cm
Munkafelület magassága51 cm
A csomagolás méretei50*24*70 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 included
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.