Kávéfőző 100% Chef Écoiffier csészékkel és csokival 12 kiegészítő 18 hó-tól

Termék leírása

Kávéfőző 100% Chef a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy igazán kiváló gyerekjáték fiúknak és lányoknak 18 hónapos kortól. A kávéfőző akár a játékkonyhák legújabb kiegészítőjeként is garantáltan megállja a helyét. Nagyon szép piros-szürke színkombinációban tetszeleg, valósághű benyomást kelt. A gazdag 12-részes készlet a kávéfőzőn kívül kapszulákat(csokis és klasszikus), merőkanalat, kiskanalakat, csészéket, tányérokat és tejtartót is rejt, így már semmi sem gátolhatja csemetéjét a legfinomabb kávé elkészítésében. A készlet minőségi műanyagból készült lekerekített élekkel, biztonságos játszadozást ígér a gyerekeknek. 

Kávéfőzővel való játszadozás közben fejlődik a kicsik finom motorikája, logikus gondolkodásmódja, elsajátítják a kávéfőző használatát. Vidám színek serkentően hatnak a fantáziára és elképzelőerőre. A szerepjátékokat magukra öltve közelebb kerülnek a felnőttek világához és feléled felelősségtudatuk. Kávéfőző magassága 18 cm, méretei 15*13*18 cm. 

Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek15*13*18 cm
Termék magassága18 cm
A csomagolás méretei20*10*30
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,38 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.