Espresso kávéfőző elektronikus Rowenta Electronic Smoby hanggal és fénnyel és kávéscsésze szürke-oliva

Termék leírása

Elektronikus espresso kávéfőző Rowenta a francia Smoby vállalat műhelyéből nagyon szép szürkés-fehér színkombinációban olivazöld részletekkel kiváló ajándék minden gyerkőc számára már 3 éves kortól. Modern kávéfőző valósághű funkciókkal várja a kis szakácsokat - felső része felnyitható, mozgatható markolattal rendelkezik, a gomb megnyomását követően világít és hangot ad ki, mint a valódi finom espresso készítése közben. Erős és ellenálló műanyagból készült, mely bársonyos érzést nyújt tapintásra, a lekerekített éleknek köszönhetően pedig biztonságos játszadozást nyújt a kicsiknek. A csomag részét képezi praktikus csésze is.

Espresso kávéfőző Rowenta logóval díszítve minden gyerkőcnek nagy örömet szerez, akik szeretnek játékkonyhájukban tevékenykedni, de a kávéfőző egymagában is teljesen megállja a helyét. Azon játékok, melyek valódi konyhai eszközök másai, nagyon jó hatással vannak a gyerekek fejlődésére. Fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, finom motorikájuk, elképzelőerejük. Testvérekkel és barátokkal való közös játszadozás közben szocializálódnak és feléled egészséges önbizalmuk. Kávéfőző 2xAA elemre működik, melyek nem képezik a csomag részét. 

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Minden Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Smoby márka garancia a francia minőségre, biztonságra és egyediségre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek12*13*18 cm
Termék magassága18 cm
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
NoteBatteries not included
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.