Kenyérpirító Tefal Toaster Express Smoby két pirítóssal és felugró mechanikával szürkés-oliva

Termék leírása

Kenyérpirító 2 pirítóssal Tefal Toaster Express a francia Smoby vállalat műhelyéből egyedi ajándék minden gyerkőc részére már 3 éves kortól, akik szívesen öltik fel a szakács szerepét. Kenyérpirító elegáns sötétszürke külcsínben olivazöld részletekkel elszórakoztatja fiúkat és lányokat játékkonyhácskájukban. Kenyérpirító praktikus felugró rendszeren alapszik, melynek köszönhetően a gombot megnyomva a kenyerek felröppennek, mint a valódi kenyérpirítóban. Kenyérpirító erős és tartós műanyagból készült, ergonomikusan formált a kényelmes kézbefogás érdekében. A kenyérpirító oldalát mini Tefal logó díszíti. 

Kenyérpirító praktikus 15*6*8 cm méretekkel rendelkezik. Gyerekek nagy hasznát fogják venni a játékkonyhájukban, de egymagában is megállja a helyét. Szakács szerepébe bújba különböző konyhai eszközökkel ismerkednek meg, így közelebb is kerülnek a felnőttek világához. Fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, fejlődik finom motorikájuk, szívesen állnak be a konyhába a szüleiknek segédkezni. Játszadozás közben fejlődik kommunikációjuk, gyorsabban szocializálódnak

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek15*6*8 cm
Termék magassága8 cm
MechanikusIgen
Tömeg113 g
Notebez batérie
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.